Serious Colouring 2017

19 december 2017 - 20 december 2017, van 12:00 tot 24:00, Serious Colouring 2017, Apeldoorn

Door Agenda

Basisscholen Leerplein055 zetten zich met SERIOUS COLOURING marathon in voor 3FM Serious Request
Groepen 7 en 8 van Heuvellaanschool, Parkenschool en Rietendakschool houden 12-uur marathon vol (kunst-) workshops

De groepen 7 en 8 van de Heuvellaanschool, Parkenschool en Rietendakschool zetten zich dinsdag 19 december in voor 3FM Serious Request. De leerlingen houden – met behulp van diverse kunstenaars – een12 uur durende marathon op school die in het teken staat van ‘verbinding en kleur’: SERIOUS COLOURING.

Marathon op 19 december
De marathon vindt plaats op de Heuvellaanschool en de Parkenschool op dinsdag 19 december van 12.00 uur tot 00.00 uur. De Rietendakschool start om 8.00 en sluit de marathon af om 20.00 uur. De scholen krijgen hulp van de Royal Talens Foundation en van verschillende kunstenaars. Er worden diverse workshops gegeven. Het is bedoeling dat de kinderen zich laten sponsoren voor deze creatieve en sportieve marathon, waarbij natuurlijk de uitdaging is dat de leerlingen het 12 uur vol houden. Al het ingezamelde geld komt ten goede aan 3FM Serious Request.

Werkstukken en kerstkaarten verkopen
Naast het (onder)steunen van deze uitdaging, verkopen de leerlingen van groep 7 en 8 ook werkstukken, zoals beschilderd servies en kerstballen. De leerlingen verkopen ook kerstkaarten, die o.a. door hen zelf zijn getekend. De huisdrukker van Leerplein055 zorgt voor het drukken van de kaarten.

Sponsoren
SERIOUS COLOURING wordt omarmd door diverse sponsoren, zoals: Royal Talens, Langenberg Makelaardij, IZZ ledencollectief van mensen in de zorg, Snackbar Kokkie, Veluwse Schavuyt, Laarhoven Catering, Van Swoll, Teun, Marianne Design,Thermen Bussloo, Dekamarkt World of food, Kleverwal Projectstoffering en United DJ School. De scholen zijn op zoek naar nog meer sponsoren om zo min mogelijk kosten te hoeven maken en daarmee de opbrengst zo hoog mogelijk te houden. Geïnteresseerden kunnen zich daarvoor melden bij coördinator John Simons via jsimons@leerplein055.nl.

Cheque aanbieden bij Het Glazen Huis
Vrijdag 22 december om 07:30 uur bieden de scholen een cheque aan met het totaalbedrag van deze marathonactie SERIOUS COLOURING.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?