Serious Xmas Party 2017

16 december 2017, om 18:30, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, 12,50

Door Agenda

Serious Xmas Party goede start van week voor NPO 3FM Serious Request
De Serious Xmas Party is een muziekfestival ten behoeve van 3FM Serious Request op 16-12-2017 in Gigant, markant in cultuur.

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. De Serious Xmas Party in Gigant trapt een week vol activiteiten voor Serious Request in en om het glazen huis af.

Dit jaar wordt er door de Apeldoornse band Carve en vrijwilligers in samenwerking met vele landelijk en lokaal bekende artiesten voor het zesde jaar de Serious Xmas Party georganiseerd.
Het muzikale popevent begon als een eenmalig idee om geld in te zamelen voor NPO 3FM Serious Request en is uitgegroeid tot HET Serious Request event in Apeldoorn. Kortom een echte Apeldoornse traditie die je niet wilt missen!

Net zoals vorig jaar zullen niet alleen in de popzaal van Gigant de voetjes van de vloer, maar ook in het muziekcafe zullen de muzikale spetters er vanaf vliegen. Het programma is wederom enorm gevarieerd; van singer-songwriters tot swingende funk en opzwepende rock.

Natuurlijk gaat de volledige opbrengst van de kaartverkoop naar de Serious Request actie van het Rode Kruis en NPO 3FM. Dit jaar richt de actie zich op het herenigen van ouders en kinderen.

Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.
Zie meer op:www.seriousrequest.3fm.nl

Alle sponsors, artiesten, technici en Gigant, markant in cultuur, werken dan ook belangeloos mee aan de Serious Xmas Party. Zonder de inzet van deze 80 muzikanten en vrijwilligers kunnen wij dit muzikaal feest niet neerzetten.

En ook zonder publiek lukt dit zeker niet.
Dus grijp deze kans, steun de actie, beleef een geweldige muzikale avond en breng ze weer samen!

De deuren zijn om 18:30 uur open en het feest begint om 19:00 uur. De kaartverkoop is aan de balie van Gigant, markant in cultuur of via
http://www.gigant.nl/programma/serious-xmas-party-2017/5930/
en toegangsprijs bedraagt €12,50.

Meer informatie over het programma en het blokkenschema vind je op: www.seriousxmasparty.nl of www.facebook.com/SeriousXmasParty

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?