Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen

24 november 2012, van 12:30 tot 19:00, Rondom het Dorpshuis in Oosterhuizen

Door Redactie

Winterfair Oosterhuizen zaterdag 24 november
Op zaterdag 24 november vindt voor de derde keer de sfeervolle Winterfair in Oosterhuizen plaats. Ongeveer 100 standhouders zullen die dag hun producten presenteren aan het publiek. Van leuke interieurideeën tot stands met bijzondere kerstartikelen en decoraties.

De Winterfair zal in 2012 nog meer lichtjes, knapperende vuren en gezelligheid bieden. U kunt leuke interieurideeën opdoen om uw huis nog mooier en gezelliger te maken. Er zijn stands met bijzondere kerstartikelen en prachtige decoraties. Speciaal voor de mannelijke bezoekers zijn er stoere stands, met bijvoorbeeld gazonmaaiers en hottubs. Er zijn optredens van het SOS Matrozenkoor en De Jantjes en acteurs van Het Beekbergens Toneel zullen zich onder het publiek begeven.

Voor de kinderen is er in het warme dorpshuis een speciaal kinderplein met leuke activiteiten. Buiten kunnen zij gratis een broodje bakken boven de vuurkorf en is er een springkussen.

Culinaire gerechten
Er worden heerlijke winterse lekkernijen verkocht vanuit de rollende keukens op het horecaplein van de Winterfair. Wat dacht u van een heerlijke cappuccino van Sisters on the Move, een speciale tosti of een heerlijke pannenkoek uit de pannenkoekenbus? Ook staat er een grote rookbarbecue met beenham en is er een kleine wijnproeverij. Erwtensoep, warme glühwein en chocolademelk zullen natuurlijk niet ontbreken.

Winterfeest
Om 18.30 uur start het spetterende openlucht Winterfeest met live muziek van Part2Music. Zij zullen tot 21 uur feestmuziek ten gehore brengen op het gezellig verlichte horecaplein. Vuurkorven zijn aanwezig, maar warm schoeisel wordt aanbevolen voor de voetjes!

Praktische informatie:
De Winterfair is op zaterdag 24 november van 12:30 tot 19:00 uur rondom het Dorpshuis, Oude Veen 21 in Oosterhuizen/Lieren (gemeente Apeldoorn). In Oosterhuizen is geen pinautomaat, dus zorg voor voldoende contanten. De entree is 1 euro voor bezoekers ouder dan 12 jaar. Parkeren is gratis in de verlichte weilanden.

Meer informatie over de Winterfair Oosterhuizen is te vinden op de website www.winterfairoosterhuizen.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?