Showtime!

3 juni 2012, van 11:00 tot 16:00, Markant Apeldoorn

Door Redactie

Showtime! is het moment voor cursisten van Markant om te laten zien wat ze het afgelopen seizoen hebben gemaakt, geoefend en geleerd. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Een enorme diversiteit aan creatieve uitingen, gemaakt en gepresenteerd door cursisten van alle niveaus en leeftijden. U ziet voorstellingen, repetities, presentaties, optredens en tentoonstellingen. In informatiestandjes en in lokalen krijgt u informatie over alle lessen en cursussen.

Inschrijven
Showtime! biedt u bij uitstek de gelegenheid om antwoord te krijgen op al uw vragen. Bijna al onze medewerkers staan daarvoor graag voor u klaar. Bent u enthousiast geworden en hebt u een keuze gemaakt voor een les of cursus. Schrijf u dan in voor het nieuwe seizoen!

Kortingsactie 1 voor nieuwe cursisten en bestaande cursisten, alle doelgroepen
Schrijft u in vóór 4 juni 2012, dus tot en met showtime!, dan maakt u kans op een waardebon van €10,- (bij cursussen tot en met 15 lessen) of €15,- (bij cursussen vanaf 16 lessen). Markant stelt 50 bonnen ter beschikking. De trekking zal plaatsvinden in de WAK (de Week van de Amateurkunst, van 2 tot en met 9 juni). Houdt u daarvoor onze website in de gaten: www.markantapeldoorn.nl.

Kortingsactie 2 voor bestaande cursisten, volwassenen*
Wij geven u nog een extra ‘ambassadeurskorting’ van €10,- of €15,- wanneer u een nieuwe cursist inschrijft. Binnenkort treft u daarvoor kaartjes aan bij de balie, waarbij niet alleen u kans maakt op een korting, maar ook de nieuwe cursist. U kunt het kaartje inleveren bij de balie van Markant. (*m.u.v. van de afdeling muziek)

Proeflessen
Wilt u nog eens goed rondkijken of eerst een les proberen? De afdeling Muziek biedt u daartoe in de weken na Showtime! volop gelegenheid. Vraagt u even naar het overzicht van de mogelijkheden bij de balie of kijk op www.markantapeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?