Signeersessie Rutger van den Broek

17 november 2017, van 15:00 tot 16:00, Nawijn & Polak, Marktplein 24, Apeldoorn

Door Agenda

Het hartige bakboek
Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den Broek het de hoogste tijd om eens op de hartige toer te gaan. Het hartige bakboek bevat 60 hartige bakrecepten met ruim 70 variaties, verdeeld over 8 hoofdstukken: ‘Basisrecepten’, ‘Klein maar fijn’, ‘Lekker voor tussendoor’, ‘Mandvol broodjes’, ‘Brood op de plank’, ‘Van plaat tot taart, ‘Groots gebakken’ en ‘Bijna helemaal zelf gebakken’. Van borrelhapjes tot flammkuchen, van hartige muffins tot pasteitjes en van gevulde broodjes tot een compleet hoofdgerecht.

Rutger van den Broek
Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van het televisieprogramma ‘Heel Holland Bakt’. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen zijn bestsellers ‘Rutger bakt’ en ‘Rutger bakt feestelijk’, en van de ‘Bakbijbel’ zijn zelfs meer dan 25.000 exemplaren verkocht. Daarnaast heeft Rutger een veelgelezen bakblog: Rutgerbakt.nl.

Kookboeken7daagse
Kookboeken staan van 11 tot en met 19 november centraal. De Kookboeken7daagse heeft dit jaar “smaak” als thema en de boekenwinkel wordt deze week de smaakmaker! De klanten worden lekker gemaakt met de mooiste kookboeken, culinaire activiteiten én met een heus Kookboekengeschenk.

Voor de allereerste keer is er een heus Kookboekenweekgeschenk®. Een geschenk met de meest unieke recepten van unieke kookboekmensen. Het geschenk, samengesteld door Jonah Freud, opent de keukendeuren van zeven topchefs:

  • Yvette van Boven
  • Rutger van der Broek
  • Sergio Herman
  • Onno Kleyn
  • Rens Kroes
  • Niven Kunz
  • Nadia Zerouali

Welke gerecht schotelen zij hun gasten het liefst thuis voor? Een bijzonder kijkje in de keuken, de kookboeken en het leven van de beste smaakmakers van Nederland! Klanten krijgen dit geschenk bij aankoop van € 19,50 aan kookboeken. Kijk voor meer informatie op https://kookboeken7daagse.nl/

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?