Signet: Het Uitvaartcafé

6 mei 2017, van 10:00 tot 16:00, Kringloopcentrum Foenix Zwitsalterrein, Vlijtseweg 136, Apeldoorn

Door Agenda


Signet uitvaartzorg organiseert -Het Uitvaartcafé-
Voor wat je graag nog wilt weten én wat je nog niet wist.

APELDOORN – Signet uitvaartzorg organiseert op zaterdag 6 mei 2017 de eerste editie van -Het Uitvaartcafé-.

Het taboe op het spreken over je uitvaart moet verbroken worden
Miranda Wildbret, uitvaartplanner bij Signet uitvaartzorg ziet het als haar missie de drempel te verlagen om met een naaste je uitvaartwensen te bespreken. “Ik zie het verdriet van de nabestaanden door de extra lasten die zij dragen, als hier bij leven niet over gesproken is. Dat is vaak toch het uitgangspunt van de naasten als we samen de uitvaart regelen. We willen ook graag laten zien wat de mogelijkheden anno 2017 zijn. De uitvaart hoeft bijvoorbeeld echt niet meer perse in de aula, alhoewel deze ook steeds sfeervoller zijn.”

Inspirerend en verrassend
Samen met branche gerelateerde ondernemers uit Apeldoorn en omstreken voorziet -Het Uitvaartcafé- de bezoekers graag van informatie. In een gemoedelijke sfeer en laagdrempelige locatie kun je in gesprek over je uitvaartwensen.

Deze dag zal er onder een andere een lezing gegeven worden over het begeleiden van kinderen en jongeren rondom een overlijden en de uitvaart. Je kind kan (samen met jou) een creatieve activiteit doen gericht op het verlies een plek geven. Tevens kan je je eigen laatste wensenbox vullen met jouw persoonlijke wensen.

Naast een uitvaartondernemer, tref je onder andere een afscheidsfotograaf, een Rouwbloemwerkspecialist, uitvaartloopkoets, ontwerper van oa kistkleden, specialist in natuursteen grafstenen, muziekurn, asverstrooiing per ballon, laatste wens- en geschenkverzorger en nog veel meer informatie en inspiratie. Op de facebookpagina stellen de betrokken ondernemers zich aan je voor.

De uitvaartbeurs vindt plaats op zaterdag 6 mei bij Kringloopcentrum Foenix op het Zwitsalterrein, Vlijtseweg 136 in Apeldoorn

Toegang van -Het Uitvaartcafé- is gratis en is van 10.00 tot 16.00 uur
Meer informatie vind je op www.signet-uitvaart.nl/uitvaartcafe en onze facebookpagina @uitvaartcafe

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?