Silent Sessions | Bjarke Ramsing + Morado

26 november 2017, van 15:30 tot 19:00, €5,00

Door Agenda

Wanneer is het voor het laatst geweest dat er een band alleen voor jou optrad? Dat je het gevoel had dat je omringt werd door de muziek en afgesloten was van de ruis van alledag? Misschien is het antwoord wel nooit. Maar nooit hoeft gelukkig niet voor altijd te zijn.

Op 26 november 2017 in Gigant Apeldoorn is je kans om live muziek op een nieuwe, bijzondere manier te beleven. Frequenzy en Gigant nodigen je namelijk uit voor de Silent Sessions opnames met singer/songwriter Bjarke Ramsing en psychedelic popband Morado.

Muziekplatform Frequenzy neemt al enige tijd sessies op.

Tijdens de opnames krijg je de muziek dan via je koptelefoon rauw en puur in je oren. Dit is een ervaring die Frequenzy graag deelt met echte muziekfans. Vandaar dat je nu in Gigant een sessieopname kunt bijwonen. Het geluid komt binnen via de koptelefoon.

Afgesloten van de buitenwereld, aangesloten op de muziek, live gestreamd & dus ook online te volgen. Frequenzy en Gigant hebben 2 acts geselecteerd uit 2 verschillende genres waarbij talent en een authentieke sound de grote gemene delers zijn.

Bjarke Ramsing singer-songwriter, oorspronkelijk uit Denemarken, heeft de wereld tot zijn podium gemaakt. Zijn leven onderweg is de inspiratie voor indringende songs met een krachtig blues & folk karakter. Hij is een van de meest gevraagde acts van de popronde van dit jaar. Frequenzy & Gigant nodigen je daarom graag uit te komen ontdekken waarom dit is. De zangeres van Morado kent de Frequenzy stage al, waar ze vorig jaar met haar andere band Surf Aid Kit een sessie opnam. Haar unieke stem komt ook in Morado tot zijn recht.

Ga je op internet een beetje rondsnuffelen wat er zoal te vinden is over deze band, kom je tegen dat Morado nog niet zo lang bestaat. Maar de band heeft het al wel tot de finale van de Amsterdamse popprijs op 9 december geschopt. De Silent Sessions op 26 november zouden zo maar een preview kunnen zijn van een succesvolle tour langs Popronde, ESNS, een minuut DWDD, Lowlands en veel meer goede live muziek.

Kaarten voor de opnames zijn verkrijgbaar via Gigant. Host die jou verwelkomt en de bands introduceert is Dick Pettersson, ook wel bekend als singer songwriter Francis Moon.

Meer informatie: http://www.gigant.nl/programma/frequenzy/5873/

Silent Sessions | Bjarke Ramsing + Morado

Poppodium Gigant Apeldoorn

Zondag 26 november 15.30-19.00 uur

Ticket: 5,-

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?