Silverlane

9 augustus 2013 - 6 augustus 2013, om 22:00, Bluescafé

Door Redactie

Silverlane is een rockband uit Apeldoorn. Met catchy refreinen, zware riffs, lange gitaarsolo’s en melodische powerballads steekt Silverlane de funfactor van de jaren ’80 in een hedendaags jasje.
De basis werd een tijd geleden gelegd door Dennis Grefhorst (gitaar & zang) en Rolf Vermeer (bas). Na verschillende wisselingen in de formatie is deze nu compleet gemaakt met Marq van Mazijk (zang & toetsen) en Pascal Steneker (drums & zang).
In 2011 hebben de bandleden hun eerste EP ‘Full Ahead’ uitgebracht. Op deze EP staat eigen werk zoals ‘You And Me’, ‘Fresh Tattoo’ en hun eerste single ‘Rock All Night’, die ook te vinden is op YouTube. De band heeft sindsdien niet stil gezeten en heeft vele nieuwe eigen nummers aan hun repertoire toe kunnen voegen. De komst van drummer Pascal heeft ook het ‘oudere’ werk weer een energieke boost gegeven. Dennis en Marq vonden, gepaard met veel gevloek, getier en afgunst, elkaars wederhelften in het schrijfproces, hetgeen vele unieke nummers opleverde. Een mooie mix van Powerballads, Poprock en Hardrock met onderwerpen als liefde, verlies, haat en diverse soorten tuingereedschap.
Het eigen werk wordt aangevuld door covers van onder andere Van Halen, Billy Idol en Whitesnake. De combinatie van zweet, decibellen en humor staat garant voor een intense show, waardoor langskomen bij een optreden van Silverlane zeker de moeite waard is.

Aanvang 22.00 uur
vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?