Silverlane Cd-release # 3 Juni in Gigant

20 mei 2016, van 20:00 tot 0:00

Deur open: 20:00
Aanvang: 20:30

Entree: €5,00
Entree + CD: €12,50 (Cd’s zijn, op vertoon van je gekochte ticket, op de avond zelf verkrijgbaar aan de deur.)

 

silverlane.jpg

 

 

Silverlane is een rockband uit Apeldoorn. Met catchy refreinen, vette gitaarsolo’s, energieke drums en een stuwende bas steekt Silverlane de funfactor van de jaren ’80 in een hedendaags jasje. De basis werd een tijd geleden gelegd door Dennis Grefhorst (gitaar & zang) en Rolf Vermeer (bas), waarna de formatie compleet werd gemaakt met Marq van Mazijk (zang & toetsen) en Pascal Steneker (drums & zang). Tijdens optredens, zoals het voorprogramma van Skintrade in 2014, wordt al gauw duidelijk dat de combinatie van zweet, decibellen en humor garant staat voor een intense show.

In 2015 heeft de band besloten zich weer volledig te richten op nieuwe opnames. Na het perfectioneren van de nummers zijn ze de studio in gedoken om hun creatieve uitspattingen te vereeuwigen op CD. Het resultaat is een stevige sound met een duidelijke invloed van de grote bands uit de jaren ’80.

Tickets kosten €5,00 in de voorverkoop en aan de deur. Wil je zeker zijn dat je een cd in handen hebt? Reserveer dan alvast een cd door een combi-ticket aan te schaffen. Voor €7,50 extra heb je een ticket en een cd (normale prijs cd €10,00).

Meer info of kaarten bestellen ? www.gigant.nl & www.silverlane.nl

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Gigant Apeldoorn

Elke maandag ons nieuws in de mail?