Simon en Garfunkel Acoustic

28 november 2017, Theater Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn

Door Agenda

‘Simon en Garfunkel Acoustic’ in Theater Orpheus Apeldoorn

De voorverkoop van de eerste tour van ‘Simon en Garfunkel Acoustic’ liep zo goed, dat menig zaal binnen no-time uitverkocht was. Daarom keren Jop Wijlacker en Dennis Kolen vanaf oktober terug naar de Nederlandse theaters met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’. In deze voorstelling halen zij hun jeugdherinneringen op met de mooiste ‘Simon & Garfunkel’ songs.

Tijdens de voorstelling komen ingetogen liedjes als’ Sound of Silence’, ‘Scarborough Fair’ en ‘Homeward Bound’ aan bod. Maar ook de meezingers ‘Mrs Robinson’, ‘The Boxer’ en ‘Cecilia’ brengen zij tijdens deze muzikale avond ten gehore. Sfeervolle beelden afgewisseld met spraakmakende anekdotes geven de liedjes een extra dimensie. Door de harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat zelfs in de grootste zalen een intieme sfeer. Jop en Dennis brengen het publiek met dit akoestisch eerbetoon aan het beroemde duo uit de jaren zestig, dichter bij ‘Simon & Garfunkel’ dan ze ooit durfden te dromen.

De muzikale voorstelling ‘Sounds of Silence’ staat dinsdag 28 november in Theater Orpheus in Apeldoorn. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via de kassa van het theater en via www.orpheus.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?