Simone Kleinsma – One Woman Show [LAATSTE KAARTEN!]

29 maart 2016, om 20:00, Rabobankzaal te Apeldoorn

Door Agenda

LET OP: EXTRA VOORSTELLING OP 31 MEI!

Gloednieuwe personalityshow Simone!
Na haar vorige twee succesrollen in de musicalhits Moeder, ik wil bij de revue en Sister Act keert de veelgeprezen Simone Kleinsma terug in de theaters met een gloednieuwe personaliyshow, Simone!

 

Leer de vrouw achter de vedette kennen in Simone!
Simone! is een buitenkans om de vrouw achter de vedette beter te leren kennen. In de prachtige intieme theatershow Simone! krijgen we een compleet theaterproduct van deze rasartiest te zien. Simone Kleinsma is een alleskunner: zang, theater, kleinkunst en musical met in de hoofdrol haar prachtige stem. Loepzuiver zingt ze de mooiste luisterliedjes. In Simone! haalt ze herinneringen op en vertelt ze anekdotes die zeker voor verrassingen zullen zorgen.

 

Van Musical tot Kees & Co
Simone Kleinsma wilde oorspronkelijk naar de Toneelschool, maar omdat daar niemand de telefoon opnam belde ze de volgende op haar lijstje. En zo werd het de Kleinkunstacademie. Dat bleek op haar lijf geschreven. Op haar negentiende ontving ze de Pissuise Prijs voor de meest veelbelovende eindexamenleerling. Na de Academie speelde ze in musicals, toneelstukken, revuevoorstellingen, films en tv-series. Ze treedt regelmatig op met een orkest of pianist waarbij ze een veelzijdig repertoire uit vele musicals ten gehore brengt. Als actrice is ze vooral bekend geworden met de hoofdrol in de tv-komedie Kees & Co.

Het aantal theaterproducties waarin Simone Kleinsma heeft geschitterd, is indrukwekkend. Simone is vaak te zien op de Nederlandse televisie, zowel voor vaste rollen als voor gastrollen. Ook heeft Kleinsma vele optredens als zangeres. Haar debuut als filmactrice maakte ze in Een vlucht regenwulpen (1978), gevolgd door de meer recente Verliefd op Ibiza en Toscaanse Bruiloft.

Dinsdag 29 maart, 20:00 uur

Rabobankzaal

Kaarten vanaf € 29,50

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?