Sin City éénmalig te zien in Gigant

22 maart 2014 - 18 maart 2014, om 17.30, Gigant

Door Agenda

In samenwerking met We Want Cinema, Hét filmplatvorm waarmee jij jouw favoriete films in de bioscoop kunt zien, vertoont Gigant éénmalig de film Sin City op zaterdag 22 maart 17.30. Kaarten voor deze film zijn te verkrijgen op de website van We Want Cinema  en bij de kassa van Gigant  € 8,75|€7,00 (leden/Vrienden van Gigant).

Deze door Robert Rodrigeuz geregisseerde film (ook bekend van Desperado en From Dusk till Dawn) vertelt het verhaal over de gespierde Marv (Mickey Rourke) die op zoek gaat naar degene die de mooie Goldie in haar slaap heeft vermoord. De ex-fotograaf Dwight (Clive Owen) heeft per ongeluk een beroemde politie agent gedood en probeert dit uit alle macht te verbergen. En dan is er nog Hartigan (Bruce Willis), een rechercheur die op het punt staat met pensioen te gaan maar achter de tralies komt te zitten voor een misdaad die hij niet beging….
Na de film kun je nog verder genieten van het programma in Gigant bij Never mind the Hype. Met optredens van Afterpartees, Twin Shades & Elle Bandita beleef jij een complete avond uit. Entree €10,00|€8,00 (leden/Vrienden van Gigant)

Robert Rodriguez bracht i.s.m. Quintin Tarantino in 2005 Sin City uit, gebaseerd op de gelijknamige stripverhalen van Frank Miller. Sin City is een film in klassiek zwart-wit maar met de karakteristieke dialogen van Tarantino, de stripachtige beelden uit een Marvel comic en de grote hoeveelheid bekende acteurs die een rol spelen in deze film, leverde Rodriguez een bijzondere film af.
Eind augustus 2014 komt er een vervolg komt op deze film; Sin City, A dame to kill for.

WE WANT CINEMA
Gigant vertoont deze film eenmalig in het kader van We Want Cinema, waarmee jij jouw favouriete films in een bioscoop in de buurt kan zien. Wil je zelf een film programmeren in Gigant? Kijk op de website van We Want Cinema en maak zelf een evenement aan.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?