Single City feest New York

23 november 2013 - 24 november 2013, van 20:30 tot 01:00, Gigant

Door Redactie

We facebooken, twitteren en internetdaten er vrolijk op los. En de wereld, met miljoenen singles, is binnen ons handbereik. Maar die ene echte leuke is toch niet heel makkelijk te vinden.

Daarom helpen we het lot graag een handje. Heb je zin in ‘niet zomaar een feest’ met leuke singles die hun wereld graag willen vergroten? Kom dan naar Single City feest en wie weet vind je die ene speciale gewoon bij jou om de hoek.

Het Single City feest is ongedwongen, verrassend en heeft goede muziek. Iedere avond heeft telkens een andere wereldse stijl. Het eerste feest staat volledig in het teken van New York, want waar anders dan in de city that never sleeps ontmoet je leuke singles op een perfecte avond uit!

Single City New York:
NY is niet voor niets een favoriete plek voor velen: trendy, vriendelijk, groots, ongedwongen en toch sfeervol. In NY kan iedereen zichzelf zijn! Dat maakt het dè stad om je in je eentje prima te vermaken en tegelijkertijd leuke nieuwe mensen te ontmoeten.
Dat is ook bij uitstek de sfeer van Single City New York. Elke single is van harte welkom, zowel alleen als met andere single vrienden of vriendinnen. Met leuke New York style hapjes, andere NY-elementen en lekkere muziek van DJ Chiel, is er voor elk wat wils en leer je snel andere mensen kennen. En wie weet….

Voor meer informatie: www.singlecityfeest.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?