Sinterklaas voorbij? Schrijf je in voor een gratis workshop!

7 december 2015, van 19:30 tot 21:30, Foenix Kringloopwinkel, Vlijtseweg 136 (ingang Zwitsal Noord), Apeldoorn

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Op maandag 7 december is Sinterklaas weer naar huis. Tijd voor wat anders. Tijd voor 100 Talentvolle Vrouwen! Tijdens de laatste workshopavond van het jaar is er keuze uit vier interessante  workshops. Deze helpen vrouwen uit Apeldoorn en wijde omgeving bij het vinden van een (andere) baan. Stap voor stap werken we toe naar het ‘in actie komen’: hoe presenteer je je en hoe regel je dat je een dag kunt meelopen bij een bedrijf?

De vier workshops op deze maandagavond zijn:

  1. Kiezen. Hoe kom je van dat twijfelen en treuzelen af? Jacqueline Horstman gaat interactief met dit thema aan de slag.
  2. Blog schrijven? Ook jij kunt het! In deze workshop van Anja Straathof staan we stil bij het schrijven van een kort persoonlijk verhaal op internet. Een prima manier om jezelf in de etalage te zetten.
  3. Styling. Laat zien wie je bent! Anita Daalderop gaat in op de do’s en don’ts van kleding bij een sollicitatiegesprek of een netwerkbijeenkomst.
  4. Het belang van een goede profielfoto. Professioneel fotograaf Frederique Molenaar bespreekt waaraan een goede foto voldoet en geeft tips aan de hand van foto’s van deelnemers.

Op www.100talentvollevrouwen.nl staan de workshops uitgebreider beschreven en kunnen vrouwen zich direct aanmelden.

Stichting Paraplu Apeldoorn

100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen uit Apeldoorn en omgeving dat al ervaren. Wil je een inkijkje hebben in de opzet en bijeenkomsten? RTV Apeldoorn heeft begin september een korte impressie gemaakt. De link naar dit filmpje is te vinden op de website.

De avond vindt plaats bij Foenix Kringloopwinkel, Vlijtseweg 136 (ingang Zwitsal Noord), Apeldoorn en duurt van 19.30-21.30 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur. Meld je snel aan.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?