Sinterklaasmiddag in CODA

29 november 2017, van 14:00 tot 17:00, Coda, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Sinterklaas is weer in het land! Daarom is er op woensdag 29 november van alles te doen in CODA. Kom bijvoorbeeld je schoen zetten of ontwerp je eigen Pietje en print ‘m in 3D. En in CODA VR Lab kun je net als Piet over de daken lopen.

Kom jij ook op woensdag 29 november naar CODA om je papieren schoen te zetten? Wij zorgen voor een superleuke knutselplaat, potloden en stiften zodat jij je eigen schoentje kunt maken én zetten! Je kunt je gevulde schoentje vanaf maandag 4 december weer op komen halen. Deze activiteit is voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Je kunt tussen 14.00 en 15.30 uur je schoen zetten in de volgende vestigingen:
– CODA Junior in CODA Centrale Bibliotheek
– CODA De Bouwhof
– CODA De Regenboog
– CODA Prinses Margriet
– CODA dok Zuid
– CODA de Maten

Robot-inpak-Piet
Ook in CODA Junior is er van alles te doen tijdens de Sinterklaasmiddag. Neem een cadeautje mee naar CODA FabLab en pak deze in door een robot-inpak-Piet te programmeren. Zo hoef je niet aan de slag te gaan met plakband en papier. Let op: de robot-inpak-piet doet precies wat je zegt, niets vergeten dus! Of ontwerp zelf een Pietje en print deze met de 3D Printer.

Jonge bouwers kunnen aan de slag met een sinterklaas-te-paard bouwpakket. Snijd met behulp van de lasersnijder het bouwpakket uit en zet de Sint en het paard vervolgens in elkaar. En natuurlijk mag je de Sint ook nog versieren!

Wij helpen je met je surprise
De surprise tijd komt er weer aan: vind jij het ook zo lastig om een surprise te verzinnen of om een surprise te bouwen? In de Newtonzaal in CODA Junior vind je deze middag een surprisewerkplaats. Hier helpen we jou bij het bedenken van een surprise en hoe je deze verder uit kan werken. Start onder begeleiding met het bouwen! In CODA VR Lab zoek en beklim je jouw eigen dak, bekijk je huis door de ogen van Sinterklaas.

Wie weet kom je Piet ook nog tegen in CODA Junior…

Aanmelden
Er zijn geen kosten verbonden aan de activiteiten en je hoeft je niet aan te melden, iedereen is welkom.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?