Sjors van der Panne – Theaterconcert 2015

30 oktober 2015 - 18 september 2015, om 20:00, Rabobankzaal

Door Redactie

Sjors van der Panne zingt het Nederlandse lied

De Amsterdamse zanger Sjors van der Panne is al jaren actief in de muziekwereld en kreeg vorig jaar landelijke bekendheid bij het grote publiek. Zijn opvallende optredens in het populaire televisieprogramma The Voice of Holland betekende zijn doorbraak. Hij verraste de jury en het publiek en bereikte een tweede plaats in de finale. Samen met zijn vaste begeleiders brengt de jonge nederpopzanger de mooiste Nederlandstalige liederen. Klassiekers uit het oeuvre van Frank Boeijen, Ramses Shaffy, maar ook chansons uit het repertoire van Jacques Brel komen voorbij. Naast de klassiekers en bekende nummers uit het Nederlandstalig repertoire speelt Sjors van der Panne ook eigen liedjes.

The Voice of Holland

Sjors van der Panne was een opvallend kandidaat met zijn innemende stemgeluid en ingetogen performance. Zijn optredens ontroerden jury, publiek en vervolgens heel televisiekijkend Nederland. Na zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma ging zijn carrière met een sneltreinvaart. Hij had optredens in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam met eigen werk en klassiekers van Nederlandse artiesten.

Chansonnier van Nederlandse bodem

“Zingen, zonder gebaartjes. Een lied echt beleven, terwijl je het zingt. Dat kunnen er niet zo veel. Sjors van der Panne kan dat wél! Ik zag het hem doen in een uitverkocht Concertgebouw, waar iedereen in het publiek doorhad dat daar iets fenomenaals gebeurde. Behalve eigen liedjes, zong deze energieke jongeman liederen van Boeijen, Shaffy en Brel. En hoe! Als Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. En dat is heel knap. Ga hem zien, mensen!” – Liesbeth List

Sjors van der Panne heeft in 2011 het album Een nacht uitgebracht en vervolgens enkele singles en clips. Momenteel werkt de chansonnier van Nederlandse bodem aan zijn tweede album met Nederlandstalige liedjes.

Vrijdag 30 oktober, 20:00 uur
Rabobankzaal
Kaarten vanaf € 21

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?