Skandia Zeepkistenrace Festival enorm uitgebreid!

25 mei 2017, om 11:00, Stichting Doe-Kids Mariastraat 47, Apeldoorn

Door Agenda

Orderbos tijdens Hemelvaartsdag decor voor groots gezins festival

Apeldoorn – De organisatie van het Skandia Zeepkistenrace Festival heeft het festival weer vernieuwd. Dit jaar is er op Hemelvaartsdag voor iedereen iets te doen. Natuurlijk ontbreekt de Skandia Zeepkistenrace niet !! Maar op de festivalterrein gebeurt heel veel.

Het belooft wederom een groot spektakel te worden. Er wordt geraced in twee categorieën op een dubbele racebaan. Behalve de zeepkistenrace is er natuurlijk van alles te doen en te bekijken op de festivalterreinen. Zo zijn er trial demo’s, kun je grafittikunst maken op een auto, ontspannen in een hottub, je eigen regenboogbuisje maken, de beautycorner bezoeken, een leuke foto maken in de fotobooth, luisteren naar live-muziek en DJ, genieten van lekkere hapjes en drankjes, een van de theatervoorstelling op de theaterweide bezoeken, rondsnuffelen op de kofferbakverkoop, de LEGO roadshow bezoeken, toffe auto’s bekijken, springen, dansen, klimmen, timmeren en nog veel meer. Natuurlijk kun je ook Kroki ontmoeten, de mascotte van de organisatie.

Tijdens het festival zijn er veel gave prijzen te winnen, waaronder 1 jaar gratis naar alle familievoorstellingen bij Theater Orpheus, Skandia prijzen, kaarten voor de Julianatoren, etc..

Festivalcamping

De festival begint al woensdagavond met een aantal activiteiten, een DJ en een leuk zitje rondom het vuur. Deze avond is niet alleen voor de campinggasten die blijven slapen, maar ook iedereen die zin heeft in een gezellige avond.

Inschrijven en informatie

Alle informatie over het festival, het programma en inschrijven voor camping, zeepkistenrace, kofferbakverkoop kunt u vinden op www.zeepkistenracefestival.nl.

Of check de Facebookpagina voor het laatste nieuws en gave acties.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?