Skype, knutsel en rijm in de aanloop naar Sinterklaas

9 november 2016 - 30 november 2016, om 14:00, CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Kom in CODA skypen met Sinterklaas, knutselen in de surprisewerkplaats en rijmen met stadsdichter Hanz Mirck!

Sinterklaas is in aantocht! Uit betrouwbare bron weten we dat Sint en zijn pieten momenteel ergens op de woeste zeeën voor de Spaanse kusten varen en op weg zijn naar Nederland. Voor de boot in Nederland aanmeert, willen wij natuurlijk weten hoe het de Sint en zijn pieten dit jaar vergaat… Tijdens de Kinderpersconferentie in CODA skypen we met Sint en kun je het hem zelf vragen!

Deelnemen aan de Kinderpersconferentie met Sinterklaas kan op woensdag 9 november om 14.00 uur in CODA Auditorium. Op woensdag 23 en 30 november is er in CODA Centrale Bibliotheek voor jong en oud van alles georganiseerd. In CODA FabLab kun je schoencadeautjes maken, in CODA Junior is een surprisewerkplaats ingericht en worden de mooiste, leukste, gekste Sinterklaasverhalen voorgelezen.

Speciaal voor volwassen heeft stadsdichter Hanz Mirck de workshop ‘Het geheim van rijm’ bedacht. Dus als je wel wat hulp kunt gebruiken bij de Sinterklaasgedichten, ben je van harte welkom bij de exclusieve workshop van Hanz Mirck op 23 november (voor volwassenen, CODA Centrale Bibliotheek, 15.00 uur). Hou je van kleuren en knutselen? Dan maken we samen een prachtige slinger voor Sinterklaas. In CODA Bibliotheek ligt een gratis kleurplaat voor je klaar. Lever deze voor 7 november in bij de klantenservice van CODA Bibliotheek en wie weet win je een van de leuke prijzen!

Wil je skypen met Sint (9 november, 14.00 uur) of deelnemen aan de exclusieve rijmworkshop van stadsdichter Hanz Mirck (23 november, 15.00 uur)? Meld je dan aan door je naam en de activiteiten te mailen naar sint@coda-apeldoorn.nl. De vragen die je aan Sinterklaas wilt stellen tijdens de Kinderpersconferentie kun je alvast mailen naar sint@coda-apeldoorn.nl

codarozelogo

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?