Slot actiemaand in Samsam voor Braziliaanse kinderen

1 juni 2013, van 20:30 tot 2:00, Sam Sam

Door Agenda

Sam Sam

Op zaterdag 1 juni van 20.30-2.00 uur organiseren Grupo Brasil en Artcafé Samsam een feest in Samsam aan de Van Kinsbergenstraat 17 in Apeldoorn. DJ DUDU draait opzwepende Braziliaanse dansmuziek en er zijn weer hapjes en drankjes te koop zoals pao de queijo (kaasballetjes) en caipirinha (cocktail).

De toegangsprijs is € 5,- per persoon.

De opbrengst is bestemd voor de nieuwbouw van de school voor lichamelijk en verstandelijk beperkte kinderen in het Braziliaanse Ibotirama.

De school
De school in het Braziliaanse Ibotirama functioneert vanaf 1980 met veel succes en de gemeente Ibotirama betaalt de leraren en alle lopende kosten. Omdat de school te klein en verouderd is moet er een nieuw schoolgebouw komen. Daar zamelt de stichting Grupo Brasil geld voor in. Meer informatie staat op www.grupobrasil.nl.

De schilderijen
De Braziliaanse schilder en cartoonist Paulo Setubal maakt kleurrijke schilderijen van dagelijkse Braziliaanse taferelen. De schilderijen zijn de hele maand mei op openingstijden te bekijken en te koop bij SAMSAM. De schilderijen zijn ook te zien op www.grupobrasil.nl.

De tentoonstelling en het evenement zijn opgezet in samenwerking met Artcafé SAMSAM. Zie ook www.artcafesamsam.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?