So you think you can play jazz

25 juni 2016, om 20:00

Door Agenda

Op zaterdagavond 25 juni 2016 houdt Big Band Apeldoorn een spetterend concert. Met een swingend programma waarin een tiental jonge en getalenteerde solisten in de spotlight staan.

Big Band Apeldoorn
Big Band Apeldoorn staat bekend om de energieke arrangementen en sound die varieert van jazz, soul tot popmuziek. Big Band Apeldoorn is dé big band van Apeldoorn en viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Met bekende hits als ‘Shiny Stockings’ en ‘Sweet Georgia Brown’ doet zij de zaal op haar grondvesten schudden. Stilzitten is geen optie!

De solisten
De solisten treden voor het eerst op met een big band en combineren zo hun passie voor jazz en big band. Elke solist speelt een nummer en afsluitend spelen alle solisten samen ook nog een nummer.

Het programma
Het twee uur durende concert ‘So You Think You Can Play Jazz’ staat in het teken van de big band muziek en het enthousiasmeren van de jonge generatie voor deze prachtige muziek.
Naast de solisten speelt een jeugd bigband enkele nummers. En natuurlijk speelt Big Band Apeldoorn haar swingend repertoire!

Kaartverkoop en locatie
Kaarten voor dit concert zijn online te bestellen op www.bigbandapeldoorn.nl/events/so-you-think-you-can-play-jazz/

Een kaart is € 10,- per persoon. Jongeren tot 18 jaar gratis entree. Bij voorkeur online reserveren. Uw kaartje ligt op 25 juni klaar bij de kassa. U betaalt (contant) op 25 juni bij de kassa.

Locatie: de aula van Sprengeloo, school voor VMBO, Sprengenweg 81 in Apeldoorn.

Aanvang: 20:00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?