Social Media Café in CODA

4 november 2015, van 10:00 tot 12:00, CODA

Door Redactie

Woensdag 4 november tweede Social Media Café in CODA Centrale Bibliotheek

10.00 – 12.00 uur | gratis toegang

Iedereen die meer wil weten over de (on)mogelijkheden van Facebook of Twitter is woensdag 4 november tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom bij het tweede Social Media Café in CODA Centrale Bibliotheek. De toegang is gratis.

Vorige maand had het eerste Social Media Café plaats, een samenwerking tussen CODA en de Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen in Gelderland en in Apeldoorn. Aan de opkomst te zien, is duidelijk dat er behoefte is aan een dergelijke bijeenkomst waarin iedereen zijn of haar vragen met betrekking tot (het gebruik van) Facebook en Twitter kan stellen.

Het tweede Café staat gepland op woensdag 4 november aanstaande. Ook deze keer zijn de vrijwilligers van eerder genoemde stichting aanwezig om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Ze geven tips, bespreken de meest voorkomende valkuilen en leren u hoe u uw account(s) zo goed mogelijk kunt beveiligen. Vergeet u niet uw eigen tablet, smartphone of laptop mee te nemen?

Het Social Media Café wordt van 10.00 tot 12.00 uur gehouden in de Einstein studieruimte in het souterrain van CODA Centrale Bibliotheek (Vosselmanstraat 299), de toegang is gratis. Andere data zijn 2 december, 6 januari, 3 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei en 1 juni.

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?