Softbal clinic voor recreanten

7 mei 2014, van 19:00 tot 21:00, Sportpark Orderbos 41

Door Redactie

Robur '58

Op woensdagavond 7 mei 2014 organiseert Robur ’58 de ‘Softbal clinic voor recreanten’. Deelname aan deze clinic (t.w.v. € 10,-) is deze keer gratis, omdat het Softbal recreanten team actief op zoek is naar nieuwe, enthousiaste spelers. Zowel mannen als vrouwen, vanaf 21 jaar, kunnen deelnemen aan deze clinic. Dus neem vriend(en) en vriendin(nen) mee. Ook als je nog nooit hebt gesoftbald ben je van harte welkom. De ‘softbal clinic voor recreanten’ bestaat uit een uitleg van het spel, het oefenen van de basistechnieken (gooien, vangen en slaan) en wordt afgesloten met een echte wedstrijd. De clinic start om 19:00 uur, duurt tot 21:00 uur en vindt plaats op Sportpark Orderbos 41, in Apeldoorn.

Reserveer een plek

Wil je deelnemen aan de clinic? Stuur dan snel een e-mail naar softbalclinic@robur58.com en reserveer een plaats, want vol=vol. Je ontvangt daarna een bevestiging met informatie over de Softbal clinic voor recreanten. Materialen zoals handschoenen, ballen en bats zijn tijdens deze clinic beschikbaar.

Sofbal voor recreanten is een leuke teamsport, waarbij sportieve presentaties en gezelligheid altijd samengaan. Heb je door deze clinic de smaak te pakken gekregen? Dan ben je daarna van harte welkom bij de wekelijkse training van de Softbal recreanten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?