Songwriterscafé Apeldoorn

5 maart 2016, van 16:00 tot 18:00, Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166 te Apeldoorn

Door Agenda

Zaterdagmiddag 5 maart beleeft het Songwriterscollectief alweer haar 20e editie van haar Songwriterscafé. Vier acts staan te trappelen om er te mogen optreden tussen 16 en 18 uur. Want het maandelijkse podium is gewild in Apeldoorn en ver daar buiten vanwege de unieke gastvrije sfeer en het welwillende en aandachtige gehoor. Dit keer hebben we optredens van Remco van Rotterdam, Martijn Koelemeijer samen met Iris de Wilde, Inge Kamperman en Jelmer Smink.

Plaats van handeling is als vanouds in het Cafeetje van Marja aan de Hoofdstraat 166 in Apeldoorn. De toegang is gratis en een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 

De songwriters

Sinner&theSongfighter is een project van Arnhemmer Remco van Rotterdam. Met zijn oorsprong als frontman in diverse punk- en rockbands verrast hij nu met kwetsbare akoestische muziek. Met pakkende zangpartijen laat hij horen dat een goed liedje soms niet meer nodig heeft dan enkel een stem en een gitaar.

Martijn Koelemeijer en Iris de Wilde zijn de jongsten van de middag. Desondanks is Martijn een oude bekende in het Apeldoornse circuit. Nederlandstalig en dicht tegen de reggae aan, is zijn handelsmerk. Hij komt nu met wat nieuw werk en begeleidt voor de gelegenheid ook Iris de Wilde op gitaar. Ook zij zal nieuw materiaal zingen.

Inge Kamperman is vaker te zien geweest als helft van het duo The Hummingbirds maar sinds kort treedt ze solo op met haar eigen liedjes. Nog steeds folk-achtig met een betoverend stemgeluid.

Jelmer Smink heeft de laatste vier jaar niet meer op het podium gestaan maar in die tijd veel zelf geschreven en gespeeld. Sinds kort staat hij weer op de planken, nu als singer-songwriter. Waarom moeten we toch steeds aan John Bon Jovi denken?

 

De Specials

Het Songwriterscollectief heeft de komende maanden verschillende specialiteiten op het menu staan. Die zijn allemaal te vinden op eigen website www.songwriterscollectiefapeldoorn.ga

Ook een lijst van songwriters die al ooit hebben opgetreden voor het Collectief vind je daar. Zij zijn daardoor ook door anderen te boeken!

Opgeven om mee te doen is altijd mogelijk via songwriterscollectiefapeldoorn@gmail.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?