Songwriterscafé Apeldoorn

2 april 2016, van 16:00 tot 18:00, ’t Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn

Door Agenda

Zaterdagmiddag 2 april gooit het Songwriterscollectief Apeldoorn de deuren van het Songwriterscafé open voor vier acts die van heinde en verre komen om hier te mogen optreden tussen 16 en 18 uur. Het maandelijkse podium is gewild bij muzikanten in Apeldoorn en ver daarbuiten. Dit keer hebben we acts uit Amsterdam en Eindhoven! Zo zien we optredens van het trio van Joep van Leeuwen, van Stijn Charpentieren van John Kosterman. Alle drie in het Nederlands! En daar tussendoor een korte, verrassende act van de Apeldoornse Lotte de Jong.
Plaats van handeling is als vanouds in het Cafeetje van Marja aan de Hoofdstraat 166 in Apeldoorn. De toegang is gratis en een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

De songwriters
Amsterdammer Joep van Leeuwen en zijn bandleden Frank en Jan nemen je mee op een muzikale reis langs alledaagse dingen die zij in hun koffer meenemen. Liefde, ergernissen, uitdagingen en dromen!
Stijn Charpentier voldoet helemaal aan het klassieke beeld van een man die op een creatieve manier zijn verhaal kwijt moet en dit verpakt in een liedje. Het kan gaan over de tocht van een vluchteling of de behoefte aan een verkoelende regenbui. Een jongeman uit Eindhoven die niets liever doet dan muziek maken met zijn gitaar waarin hij vertelt wat hij ziet, hoort en meemaakt.
John Kosterman uit Amsterdam treedt het liefst op met prikkelende verhalen en indringende songs, samengebald in een voorstelling. Zoveel tijd heeft hij vandaag niet en hij zal dan ook een soort samenvatting gaan geven van alles wat hij heeft te zeggen.
Lotte de Jong is een heel prille singer-songwriter met een nog beperkt eigen repertoire maar een gouden stem. Zij maakt haar debuut met eigen liedjes.

De Specials
Het Songwriterscollectief ontkomt in mei niet aan de Giro! Maak je alvast op voor het Songwriterscafé, the Pink Edition, op 7 mei! Dit en nog veel meer is te vinden op www.songwriterscollectiefapeldoorn.ga
Ook een lijst van songwriters die al ooit hebben opgetreden voor het Collectief vind je daar. Zij zijn daardoor ook door anderen te boeken!
Opgeven om mee te doen is altijd mogelijk via songwriterscollectiefapeldoorn@gmail.com

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?