Songwriterscafé Apeldoorn

6 februari 2016, Cafeetje van Marja

Door Agenda

Carnaval met Dolman, Springwater en …. Piekeren?

Zaterdagmiddag 6 februari geen Limburgers en Brabanders in het Songwriterscafé want het is Carnaval. Wel veel Utrechters nadat we op aanwijzing van Arie Ribbens ‘bij Hoevelaken linksaf’ waren geslagen: E. L. Fields, Ray Springwater en Van Piekeren. En uit Apeldoorn Will Dolman. Dus kom in polonaise naar het Cafeetje van Marja aan de Hoofdstraat 166 in Apeldoorn waar je tussen 16 en 18 uur keurig op een stoel kunt gaan zitten luisteren. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

‘Polonaise Hollandaise’

Op onze strooptocht door Utrecht kwamen we gitaarbouwer, bluesgitarist en songwriter Jan-willem Eleveld uit Vianen tegen die zijn bluesy songs vertolkt onder de naam E.L. Fields. Ook Riny Sprengers liepen we in Utrecht tegen het lijf. Hij treedt met zijn maatje Bart Gooren op onder naam Blue Ray Springwater. Americana en andere Engelstalige songs. Helemaal Utrechts is het duo Van Piekeren dat naar eigen zeggen ‘heavy passie op beschaafd volume’ produceert. Voor Will Dolman konden we gewoon thuisblijven. Deze Apeldoornser zal wellicht bekender zijn van de band The Bandits. Grote kans dat hij ook als singer-songwriter rock en blues in zijn pakketje heeft zitten.

En daarna?

Het Songwriterscollectief heeft de komende maanden verschillende specialiteiten op het menu staan. Die zijn allemaal te vinden op eigen website www.songwriterscollectiefapeldoorn.ga

Ook een lijst van songwriters die al ooit hebben opgetreden voor het Collectief vind je daar. Zij zijn daardoor ook door anderen te boeken!

Opgeven om mee te doen is altijd mogelijk via songwriterscollectiefapeldoorn@gmail.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?