Songwriterscafé Apeldoorn 5 december: Oh, kom er ‘s kijken!

5 november 2015, van 16:00 tot 18:00, 't Cafeetje van Marja, Hoofdstraat 166, Apeldoorn

Door Agenda

Zaterdagmiddag 5 december geen Sinterklazen in het Songwriterscafé, wel Kelvin Klaassen! Geen surprises maar laat je tussen 16 en 18 uur wel verrassen door o.a. Arjen Iedema en het duo ‘Van Piekeren’. En tenslotte is het ook geen pakjesmiddag, hoewel we flink uitpakken met Apeldoorns trots Bert Louissen. Al dat moois wordt gratis rondgestrooid in het Cafeetje van Marja aan de Hoofdstraat 166 in Apeldoorn. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Wat ik in mijn schoentje vind
Kelvin Klaassen is een nog jonge knul uit Nijmegen met mooie hartverscheurende zangpartijen.
Arjen Iedema is al wat ouder maar weet je met zijn gitaarspel en Engelse teksten precies te raken.
‘Van Piekeren’ is voor de gelegenheid gehalveerd tot duo waarin Jan met zijn unieke rauwe stem zingt over de liefde, de dood en de angst voor de snel veranderende wereld. Bijgestaan door zijn muzikale wederhelft Johan op gitaar.
Bert Louissen tenslotte staat inmiddels bij velen in Apeldoorn bekend als een echte ambachtsman die op gitaar en piano prachtige eigen nummers weet te maken en te vertolken.

Zie ginds in 2016
Het Songwriterscollectief heeft sinds kort een eigen website www.songwriterscollectiefapeldoorn.ga
Alle data van het Songwriterscafé, de workshops en specials zijn er allemaal te vinden. Ook een lijst van songwriters die al ooit hebben opgetreden voor het Collectief. Zij zijn daardoor ook door anderen te boeken!

Opgeven om mee te doen is altijd mogelijk via songwriterscollectiefapeldoorn@gmail.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?