Songwriterscafé Apeldoorn weer van start

3 oktober 2015 - 29 september 2015, om 16:00, Cafeetje van Marja

Door Redactie

Zaterdag 3 oktober gaat het Songwriterscafé in Apeldoorn weer van start. Na de zomerstop pakken we de draad weer op en doen dat ook dit keer met een bijzonder gevarieerde editie. We verwachten acts uit o.a. Brabant, Dieren en Vaassen. Toeschouwers die aangenaam verrast willen worden, kunnen tussen 16 en 18 uur terecht in het Cafeetje van Marja aan de Hoofdstraat 166 in Apeldoorn. De entree is gratis en een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Acts
Nona Lisapaly-Sahanaja uit Vaassen heeft haar muzikale roots in de Gospelmuziek waar zij haar kracht en voldoening uit haalt. Ook zingt ze in N RoyCe waarmee ze onlangs in het Cafeetje van Marja was. Nu zal ze haar eigen nummers ten gehore brengen die ze met haar broer Johnny heeft geschreven. Hij zal haar ook begeleiden op gitaar. Pagaan maakt Nederlandstalige Smart-liederen gebaseerd op exotische ritmes als de rumba. Met Pagaan, voorheen frontman bij Spaanse Vlieg, op zang & gitaar. De liedjes zijn geschreven door Harry Leurink en Kees van der Knaap.

Ook Toon van Mil zingt in het Nederlands maar daar houdt de vergelijking op. Hij bezingt uiteenlopende onderwerpen die hem persoonlijk raken. Een vierde act is voor iedereen nog een verrassing…..

In de overgang?
Het Songwriterscollectief ondergaat momenteel een bestuurlijke vernieuwing en heeft de nodige verbeteringen in petto die we tegen het eind van het jaar bekend maken. Een Songwriterscafé met 4 acts in plaats van 6 is een eerste wijziging waardoor de optredende songwriters beter uit de verf kunnen komen.

Opgeven om mee te doen is altijd mogelijk via songwriterscollectiefapeldoorn@gmail.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?