Soul Vibration (10 mans/vrouwen formatie)

23 maart 2018, om 22:00, Bluescafé, Nieuwstraat 74A, Apeldoorn

Door Agenda

Recentie Meppel:

Soul Vibration is een Nederlandse band afkomstig uit het Noorden van het land. Er wordt voornamelijk swingende en spetterende soul uit de jaren 60/70 gespeeld.
Een recensie: “Om 17 uur trad Soul Vibration op: de tien koppige band had zich bescheiden opgesteld in een hoekje van de ruimte, en toeterde en zong alvast wat in. Het toekijkend en genietend gezelschap bestond uit vooral vijftig plussers, en natuurlijk ook wat jonger. De band ging los, en swingen maar! Gouwe ouwe werden door het kroegje geslingerd, zelfs gingen de beentjes van de vloer, wat een gezellige, vrolijke en muzikaal swingende boel! Top!”

De puike soulband ‘Soul Vibration’ uit het noorden van ons land was maar liefst met een bezetting van tien musici aanwezig. Spetterende soulmuziek uit de jaren 60-70 klonk door het horecabedrijf en toverde het café om tot een ware Soultempel. De tienkoppige muziekformatie met drie groovy zangeressen, een gitarist, een toetsenist, drie blazers, een slagwerker en een bassist speelde op een ontspannen en enthousiaste wijze het repertoire af.

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?