Soulzangeres Giovanca terug in Gigant

20 september 2014 - 16 september 2014, om 21:00, Gigant

Door Redactie

Judith Veenendaal & Aisha Zeijpveld

Op zaterdag 20 september zal soulzangeres Giovanca te zien zijn in Gigant in Apeldoorn, met in het voorprogramma Gery Mendes. Dit belooft een onvergetelijke avond te worden. De deuren gaan om 20:30 open en het progamma begint om 21:00 uur. De toegang is €16,00 / €15,00 (Vrienden van Gigant).

Giovanca
Giovanca is een Nederlandse zangeres, model en songwriter. Vroeger was ze vaak te zien als achtergrondzangeres, maar in 2006 is ze begonnen aan haar solo carrière. Zo verscheen in 2008 haar eerste solo album genaamd Subway Silence. Naast haar zangcarrière is ze ook nog de ambassadrice van Plan Nederland en is ze actief geweest voor het Afrikaanse land Sierra Leone.

Met haar laatst verschenen album Satellite Love wil ze weer terug naar waar het allemaal begon en laat ze daarmee meer diversiteit en diepte horen. Een warm, soulful album met een authentieke sound, geïnspireerd door the Golden era of Soul & jazz, the seventies & early eighties. De combinatie van die tijdsgeest en Giovanca’s muzikale roots zijn meer dan ooit hoorbaar op dit album.

Gery Mendes
In tijden van echo’s blijven sommige jonge leeuwen toch hun eigen boodschap brullen. Deze Kaapverdiaanse vertegenwoordiger van Rotterdam combineert de drive van iemand met ontdekkingsdrang met de kracht en charisma van iemand die eigenlijk al weet hoe het werkt. Gery Mendes is een MC, vocalist, producer en acteur die indruk maakt met alles wat hij uitvoert.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?