SoundDivers PoolParty

18 augustus 2012, van 10:00 tot 23:00, Boschbad

Door Randy Gasper

Op zaterdag 18 augustus is het zover! In Boschbad Apeldoorn wordt een nieuw dance event geïntroduceerd: SoundDivers. De organisatie is in handen van Totaal Organisatie en Sexy Events, met ondersteuning van locatiebeheerder Accres Apeldoorn BV.

De schitterende plek, de zon, duizenden bezoekers, lekker zwemmen en een line-up van bekende DJ’s zorgen samen dat bezoekers van 09.00 tot 21.00 uur een geslaagde dag hebben. SoundDivers is voor alle leeftijden en doelgroepen toegankelijk en geheel alcoholvrij. Om het summerbeach-gevoel volledig te maken zijn diverse heerlijke alcoholvrije cocktails en smakelijke hapjes binnen handbereik beschikbaar. Summer at the beach in Apeldoorn West.

Tickets

Voor dit evenement gelden de gehele dag aangepaste tarieven voor het Boschbad. Toegang bedraagt voor alle leeftijden € 10,00, in de voorverkoop € 7,50. Abonnementhouders betalen deze dag op vertoon van een geldend abonnement voor het Boschbad een verlaagd tarief van € 5,00. Voor abonnementhouders geldt een voorverkooptarief van € 3,75.

Tickets kunnen online gekocht via www.boschbad.nl (Accres Webshop) en www.sounddivers.nl.

In combinatie met het Openlucht Filmfestival in Park Berg en Bos kunnen bezoekers een passe-partout kopen voor € 15,00, die alleen op zaterdag 18 augustus toegang biedt tot beide evenementen.

Poolpartyspecialisten

Totaal Organisatie en Sexy Events hebben samen met Boschbad Apeldoorn de krachten gebundeld. De kennis van deze partijen zal dit evenement tot een top event maken. Totaal Organisatie is onder meer bekend van de succesvolle nieuwjaarsfeesten in Apeldoorn. Sexy Events is bekend van de feesten die zij op populaire locaties als Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee geven en is bij uitstek de “poolpartyspecialist” van Nederland. Accres is de locatiebeheerder van Boschbad Apeldoorn en programmeert regelmatig zomerse activiteiten en evenementen in het Boschbad en het naastgelegen Park Berg & Bos, zoals ook het Openlucht Filmfestival.

Sounddivers wordt gesponsord door: Beachmasters, Red Bull, Sligro en Smart Connexion (Remember the Party). Sound Divers en wordt mede mogelijk gemaakt door JDB Licht en Geluid, Van Workum Verhuur BV, Leienplein 10, Semper Vigil Beveiliging, Bramburger, Puntodipizza.nl, Kaldi Mobiel, Frood juices & Smoothies, Totaal Organisatie, Sexy Events en Accres Apeldoorn BV.

Kijk voor meer informatie op www.sounddivers.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?