Specials in JT Apeldoorn

1 augustus 2013 - 24 juli 2013, om 19.30, JT Bioscopen Apeldoorn

Door Agenda

Men Only: Alleen voor echte mannen!

Woensdag 14 augustus om 20:00 uur
Pain and Gain is de nieuwe actie-komedie van regisseur Michael Bay met Mark Wahlberg, Dwayne Johnson en Anthony Mackie. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een groep personal trainers uit Miami in de jaren negentig. Ze bedenken een bizar crimineel plan om snel rijk te worden dat compleet uit de hand loopt.

Ladies Only met Blue Jasmine
Blue Jasmine is een tragikomedie van Woody Allen met Cate Blanchett als een snobistische socialite die bij haar bescheiden zus intrekt, nadat ze alles is kwijtgeraakt.  Op woensdag 1 augustis kunt u deze film al met uw vriendinnen bekijken tijdens de Ladies Only. We verwelkomen u deze bijzondere avond met een hapje en een drankje en u krijgt van ons een hele gave goodiebag mee naar huis!
Blue Jasmine De New Yorkse socialite Jasmine krijgt van haar rijke echtgenoot Hal alles wat haar hartje begeert. Wanneer er aan het licht komt dat Hal er diverse duistere zaken op na houdt, ontstaat er een groot schandaal rondom het echtpaar, en raken zij in één klap al hun luxe en aanzien kwijt. Jasmine wordt gedwongen tot een teruggetrokken bestaan in San Francisco bij haar nuchtere, bescheiden zus Ginger. Zij tracht Jasmine’s verknipte zelfbeeld wat bij te stellen door haar te stimuleren zelfstandig op zoek te gaan naar persoonlijk geluk en succes – een ambitieuze onderneming die het uiterste blijkt te vergen van beide zussen…
Wanneer Woensdag 1 augustus. De avond start om 19.30 uur en de film om 20.00 uur.

Peuter- en Kleutervoorstelling: Nijntje de Film
JT Bioscopen is er voor het hele gezin. Op 22 september draaien wij speciaal voor de allerkleinsten Nijntje De Film. Het bekende witte konijn van Dick Bruna beleeft samen met al haar vriendjes een leuk avontuur in de dierentuin.
Over de film Nijntje en haar vriendjes gaan in de film op speurtocht door de dierentuin en beleven onderweg allerlei avonturen. De film speelt in op de geliefde thema’s voor de kleintjes, dieren, kleuren, vormen. Het kleurrijke verhaal naar de boeken van Dick Bruna is een interactief avontuur voor zowel het schattige konijn als u en uw kroost.

Opera: Turandot
Wilt u vooraan zitten bij enkele klassieke stukken in Covent Garden? Vanaf september draait JT Bioscopen in samenwerking met Royal Opera House iedere maand volledig live een fantastische, bijzondere of zelfs aangrijpend werk van enkele klassieke grootmeesters op het gebied van opera en ballet. Herontdek onder meer Giselle, The Sleeping Beauty en Don Quixote in de luxe van een fijne bioscoopstoel en een groot projectiescherm.
Het fameuze theater Covent Garden te Londen staat niet alleen bekend om de prachtige architectuur, maar ook om de prachtige voorstellingen. Bij JT Bioscopen zit u vooraan in de zaal bij de meest uiteenlopende en adembenemende voorstellingen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zo kunt u voor slechts €17,50 de aankomende maanden prachtige klassieke stukken ervaren. Bij aankomst krijgt u een kopje koffie of thee en een luxe koek, zodat u met een volle maag ongestoord kan genieten. Door middel van een fantastische projectie op onze bioscoopschermen kunt u genieten van stukken die op dat moment live in Londen worden opgevoerd.
Over de voorstelling Het aankomende seizoen worden tien bijzondere optredens gespeeld: vijf operastukken en vijf balletvoorstellingen. Er wordt op 17 september met het fantastische stuk Turandot, geregisseerd door Andrei Șerban. Deze grensverleggende theatermaker zorgt met zijn visie op de laatste opera van Puccini voor een voorstelling vol rijke kleuren, dans en drama.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?