spectaculair kennismakingsactie tennissport

28 maart 2015, om 12:00, Dubbelbeek 10, sportpark Malkenschoten te Apeldoorn

Door Agenda

Maak kennis met tennis!
Spectaculair aanbod voor jong en oud…

Met de Pasen in aantocht start het tennisseizoen weer… Bij uitstek de gelegenheid om kennis te maken met tennis.
Op zaterdag 28 maart opent tennisvereniging VEGO haar deuren voor iedereen die vrijblijvend kennis wil maken met de tennissport.

Jeugdclinic en tennisles volwassenen
Om 15.15 start de clinic voor de jeugd. Onder leiding van twee tennisleraren gaan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar de baan op om te tennissen. Volwassenen zijn welkom om 16.30 uur voor een gratis tennisles. We hebben voldoende rackets en ballen. Je hoeft alleen sportieve kleding aan en sportschoenen (bij voorkeur geen hardloopschoenen). Laat deze kans niet schieten en doe mee!

Gratis lidmaatschap

Voor degenen die besluiten lid te worden, hebben we een mooi aanbod! We verloten een gratis lidmaatschap voor de jeugd. Ook voor volwassenen hebben we een mooie actie. Geïnteresseerden die zich aanmelden bij VEGO op 28 maart, krijgen eenmalig 10% korting op het lidmaatschap en €20 op de clubpas.

Het belooft een gezellige dag te worden! Ontwaak uit je winterslaap en kom op zaterdag 28 maart naar VEGO (Dubbelbeek 10, sportpark Malkenschoten). Meer informatie over VEGO staat op de website: www.tvvego.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?