Speedcursus hardlopen

4 november 2014 - 27 oktober 2014, om 19:30, Sportpark Orderbos

Door Redactie

AV’34

AV’34 start een speedcursus hardlopen voor de “Acht van Apeldoorn” tijdens de Midwinter Marathon op zondag 1 februari 2014

Het doet ons deugd dat u gaat kiezen om lekker te gaan hardlopen of lekker te bewegen in de vrije natuur. Dan is nu de tijd aangebroken te gaan beginnen bij AV’34 loopsport.

Vanaf dinsdag 4 november (of donderdag 6 november ) (Aanvang 19.30 uur) starten wij weer met deze speedrunninggroep.

U krijgt 2x in de week een hardloop training aangeboden door enthousiaste en ervaren trainers van onze vereniging. Ook eventueel op zaterdagmorgen (Aanvang 09.00 uur). In de gezamenlijke training wordt uitgebreid aandacht besteed aan loopscholing, rekoefeningen, looptechniek en conditietraining. Daarna volgt de kerntraining. We eindigen met een cooling down.
Iedereen kan meedoen. De cursus wordt afgesloten met een testloop op zondag 18 januari 2015 en dat is 2 weken voor de “Acht van Apeldoorn”. Het einddoel voor deze periode.

Voor alle info over AV’34, de locatie, enz. zie de site van www.AV34.nl. Alle info over de midwinter marathon van Apeldoorn www.midwintermarathon.nl. En verder bij beek0290@wxs.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?