Speuren en spelen in de voorjaarsvakantie

20 februari 2016 - 28 februari 2016

Door Redactie

Van 20 tot en met 28 februari organiseert Paleis Het Loo een Paleisreis voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar, waarin veel wordt ontdekt, bekeken en vooral gedaan. Tijdens deze speciale kinderrondleiding komen kinderen meer te weten over ridders, ridderorden en ‘lintjes van de koning’. Zo horen ze bijvoorbeeld waarom het dappere hondje Ricky een lintje kreeg. Na de rondleiding knutselen ze een eigen lintje. Deelname aan de Paleisreis is gratis, kinderen hebben alleen een geldig entreebewijs nodig en moeten zich vooraf aanmelden. Er zijn in deze vakantieweek ook nog veel andere kinderactiviteiten.

In het paleis kan een spannend avontuur worden beleefd met ‘Willem Nul’, het paleisspook van de kinderaudiotour. Daarnaast zijn er voor diverse leeftijden speurtochten met de koninklijke honden Hector, Cricket en Antoinette.
Buiten is Speelpaleis Het Loo de plek om te klimmen, klauteren en glijden. Voor een lunch of tussendoortje is er op Paleis Het Loo genoeg lekkers, zoals bijvoorbeeld de speciale high tea voor kinderen of de vernieuwde kindermenu kaart in restaurant de Balzaal.

Er zijn drie Paleisreizen per dag, om 11.00, 13.00 en 14.30 uur. Aanmelden voor de Paleisreis kan via paleishetloo.nl/paleisreis of bij beschikbaarheid op de dag zelf. Voor de speurtocht en de audiotour is aanmelding vooraf niet nodig.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?