Speuren naar herfstvruchten

29 september 2019, van 11:00 tot 16:00, Berg en bos, J.C. Wilslaan 21, Apeldoorn

Door Agenda

Sponszwam, aardappelbovist, geweizwam… beeldende namen voor een aantal paddenstoelen die in onze bossen te vinden zijn. En wat dacht je van beukennootjes, kastanje, eikels en andere herfstvruchten? Zin om hier naar te speuren?

Op zondag 29 september zet IVN Apeldoorn een bewegwijzerde herfstwandeling van circa 3 km in Stadspark Berg & Bos uit. Langs de route staan naambordjes, kleine tekstpanelen met wetenswaardigheden en anekdotes over diverse paddenstoelen en andere herfstvruchten.
Jong en oud kan de route op eigen gelegenheid volgen. Starten kan tussen 11.00 uur en 16.00 uur vanaf de zijingang Asselsestraat bij de nepbushalte van Trim Apeldoorn. In het Theehuis is een herfstexpositie. Aanmelden hoeft niet. Voor informatie zie: www.ivn-apeldoorn.nl of tel 055-3662954.

Over IVN

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?