Alle spiegeltjes zitten op hun plaats…

26 oktober 2016, van 20:00 tot 01:00, Zwitsal terrein noord – Apeldoorn, Vlijtseweg 130, Apeldoorn, € 17,50 per stuk

Door Agenda

Een lang gekoesterde droom wordt langzaam maar zeker realiteit. Michael, Tonnie, Jan Pieter en Johan zijn al sinds het begin van de jaren tachtig betrokken bij evenementen en bezig met het organiseren en verzorgen van muziekfeesten.

“Afzonderlijk van elkaar zijn wij in onze jonge jaren begonnen met drive-in shows en later met optredens met ons bandje”. Zegt basgitarist en grafisch vormgever Michael Boersema.

Eind jaren tachtig trokken wij als collega’s gezamenlijk op bij de technische realisatie van evenementen voor o.a. de TROS aldus Tonnie Bruens die tegenwoordig eigenaar is van TéBé Evenementen Service. Een lang gekoesterde wens was om een evenement in eigen beheer te organiseren waarin de sfeer en stijl van onze jeugdjaren tachtig zo goed mogelijk benaderd zou worden.

Omdat er voor mensen in de leeftijd tussen 35 en 55 jaar weinig evenementen in Apeldoorn en omstreken georganiseerd worden, is nu het moment gekomen om daaraan invulling te geven.

“We hebben nu de mogelijkheid om als samenwerkende bedrijven deze authentieke invulling te realiseren, en dat gaat op 29 oktober gebeuren” aldus Jan Pieter Moree van Den Spieker evenementen-organisatie.

“We hebben de beschikking over de Zwitsal fabriek. Dit zijn lege hallen waarin alles moet worden aangelegd. Dit vergt de nodige inspanning maar biedt ons wel de vrijheid om de aankleding zo in te richten zoals dat in de jaren tachtig het geval was. Wij vinden het belangrijk dat het helemaal klopt en investeren veel in deze details. De bezoekers zullen de ogen uitkijken en herhaaldelijk denken: oh ja… zo was het!”

Hoe belangrijk goede relaties uit het verleden zijn wordt maar weer eens bewezen door de Disc Jockeys van dienst tijdens The Original 80s Party. Niemand minder dan Radio10 coryfeeën Rob van Someren en zijn collega DJ Sven komen de avond muzikaal kleur geven.

Rob van Someren is bekend van zijn rol als presentator van het radioprogramma Somertijd bij Radio10, hij is winnaar van de Radioring 2013 en winnaar van de Zilveren RadioSter 2014. DJ Sven is co-presentator van Somertijd en is o.a. bekend van de rap-hit uit 1986: Holiday Rap.

Rob van Someren draaide in de jaren tachtig muziek tijdens de evenementen voor de TROS. Johan Pot stelt: “Wij kennen Rob en Sven al ruim 25 jaar en zijn heel blij dat toen we hen benaderden ze meteen enthousiast waren en wilden meewerken om The Original 80s Party tot een succes te brengen”. Op Radio10 zal de komende week regelmatig te horen zijn dat het evenement plaatsvindt en zijn er toegangskaarten te winnen bij het programma Somertijd (elke werkdag van 16.00 – 19.00 uur)

De organisatie is er van overtuigd dat dit feest een reünie wordt en de saamhorigheid versterkt tussen leeftijdsgenoten en gelijkgestemden. Lekker dansen op bekende hits en vergeten muzikale pareltjes gedurende de avond of gewoon herinneringen ophalen uit je jeugd; The Original 80s Party heeft alle elementen voor een spetterend feest.

Om in disco(bol)thermen te blijven: alle spiegeltjes zitten op hun plaats. Go Eighties!
The Original 80s Party is te volgen op FaceBook. Kaarten zijn te koop via de website www.80sparty.nl

Op 29 oktober wordt de Zwitsal fabriek in Apeldoorn omgetoverd tot een authentieke discotheek uit de jaren tachtig. Dan gaat The Original 80s Party van start. Deze fabriek die zo iconisch is voor Apeldoorn ondergaat een complete metamorfose. Verlichting, aankleding en muziek zijn brengen je terug naar de tijd van bandplooibroeken, beenwarmers in felle neon kleuren en muziek uit de Nederlandse Top 40.

Vanaf 20.00 uur zal de muziek worden verzorgd door Rob van Someren, bekend van het radioprogramma Somertijd en DJ Sven die in 1986 met MC Miker G een wereldhit had met Holliday Rap. Daarnaast zal in de singles-bar muziek gedraaid worden waarbij men herinneringen van vroeger kan ophalen.

Terwijl je geniet van de muziek uit de jaren tachtig kun je jeugdherinneringen ophalen met leeftijds- en generatiegenoten. Mensen maken een reis terug naar de jaren tachtig. Om 1:00 uur gaat de discotheek dicht en ben je nog in de gelegenheid om een snelle snack te eten voordat je naar huis vertrekt.

Nu al vast in de stemming komen? Dat kan via FaceBook of de website www.80sparty.nl. Via deze website zijn ook de toegangskaarten te bestellen. Kaarten kosten slechts € 17,50 per stuk in de voorverkoop en (indien nog beschikbaar) € 20,00 aan de kassa.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?