Spin mee voor Equipe Mont Ventoux

19 januari 2017, van 18:00 tot 21:00, Boerderij Plureynlocatie Jan Pieter Heije, Utrechtseweg 316 in Oosterbeek, Tussen de €20,- en €55,-

Door Agenda

Tien jongeren en jong-volwassenen van De Hoenderloo Groep in Hoenderloo en Het Hietveld in Beekbergen maken deel uit van het Plurynteam dat in juni 2017 de Mont Ventoux gaat beklimmen. Als opwarmertje én om het project financieel mogelijk te maken, vindt op donderdag 19 januari een Spinning Marathon plaats in de Boerderij op het terrein van Plurynlocatie Jan Pieter Heije.

Iedereen kan meedoen!

Er zijn voor de Spinning Marathon vijftien spinningfietsen beschikbaar. Iedereen die Equipe Mont Ventoux een warm hart toedraagt, kan zich nu aanmelden op www.pluryn.nl/samennaardetop. Doe mee en geef Equipe Mont Ventoux een sportief zetje in de rug!

Inschrijven kan voor een uur, twee uur of zelfs drie uur. Kosten zijn €20 voor het eerste uur, €37,50 voor 2 uur en €55 voor 3 uur. De opbrengst gaat geheel naar Equipe Mont Ventoux. De Spinning Marathon belooft een geweldig spektakel te worden, onder de opzwepende leiding van ervaren spinninginstructeurs. Supporters zijn van harte welkom. De organisatie zorgt voor een hapje en drankje.

 Over Equipe Mont Ventoux

De 30 jongeren en (jong)volwassenen van Pluryn die deelnemen aan Equipe Mont Ventoux hebben één ding gemeen: door verschillende oorzaken hebben zij al veel meegemaakt in hun leven. De beklimming van de beroemde wielerberg Mont Ventoux betekent voor hen vooral een overwinning op zichzelf. Ze leren omgaan met tegenslagen en doen uiteindelijk een succeservaring op. Dat versterkt hun zelfvertrouwen en komt hun behandeling ten goede.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?