Spirit of Winter. Een betoverende buitenfair.

13 november 2013 - 17 november 2013, van 00:00 tot 23:59, Paleis Het Loo Apeldoorn

Door Agenda

www.paleishetloo.nl

Van woensdag 13 tot en met zondag 17 november wordt bij Paleis Het Loo voor de zesde maal de ‘Spirit of Winter’-fair gehouden, waarbij zo’n honderdtwintig exposanten een breed scala aan producten aanbieden. Feestelijk gedekte tafels, ambachtelijke kerstdecoraties en culinaire hoogstandjes vormen de sfeervolle ingrediënten om de winter te vieren. Daarnaast worden er diverse modeshows gehouden, zijn er creatieve workshops en is er de mogelijkheid voor make-up- en kleuradvies.

Nieuw dit jaar is het Smaak Hof, een centrale huiskamer met diverse lekkernijen, vers klaargemaakt en passend bij de winter. In de Smaak Parade kunnen de bezoekers meekoken en meeproeven en wordt er uitgebreid uitleg gegeven over onder meer etiquette en Grenzend aan het Smaak Hof vindt de bezoeker een presentatie van het Arnhems Modekwartier, waar verschillende ontwerpers hun talent voor mode en design tonen. Maak hier kennis met de nieuwste collecties en designs.

Tijdens de Spirit of Winter worden de bezoekers van harte uitgenodigd het unieke objecttheater ‘Wij Willem’ te bezoeken in Paleis Het Loo. Met multimediale presentaties, theatrale effecten en filmscènes wordt op vernieuwende wijze het verhaal verteld over het leven van de koningen Willem I, II en III en de rol die zij speelden in de totstandkoming van de monarchie en Nederland.

Spirit of Winter wordt van woensdag 13 november tot en met zondag 17 november gehouden op het voorterrein van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Het evenement is dagelijks geopend van 10.00 uur tot en met 18.00 uur. Het Paleis sluit om 17.00 uur. Met een toegangskaart voor de Spirit of Winter hebben bezoekers vrij toegang tot Paleis Het Loo.
Extra avondopenstelling op vrijdag tot en met 22.00 uur (Paleis gesloten).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Museum

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?