Splash

3 juni 2012, van 09:30 tot 11:15, Oude Apeldoornseweg 41-45

Door Randy Gasper

Zondag 3 juni is er bij De Basis, kerk met compassie, om 09.30 en 11.15 uur een dienst met als thema Splash! De diensten staan in het teken van de doop. Wat dit precies inhoudt zal tijdens de dienst in voor iedereen begrijpelijk taal worden uitgelegd. De diensten worden gehouden aan de Oude Apeldoornseweg 41-45, Apeldoorn.

De doop is een symbool, een uiterlijk teken van een belangrijke keuze die mensen in hun leven maken. Zo’n 30 mensen hebben zich vooraf aangemeld om zich tijdens deze diensten te laten dopen, een record aantal in de historie van de Basis die dit jaar 8 jaar bestaat.
De Basis is een kerk die gericht is op mensen die niet gewend zijn om in een kerk te komen, maar zich wel afvragen of er meer is tussen hemel en aarde. De diensten in de Basis zijn laagdrempelig, er wordt gebruik gemaakt van multimedia en de muziek wordt verzorgd door een moderne band.

Voor de kinderen van 0 jaar t/m groep 8 wordt tijdens de dienst van 09.30 uur een eigen programma aangeboden, dat is afgestemd op de verschillende leeftijden. De dienst van 11.15 uur biedt opvang voor kinderen van 0 jaar t/m groep 1.

Voor en na de diensten is er koffie. Meer informatie: www.basis.cc.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?