Splendid brengt de zomer even terug naar Gigant

2 september 2015, om 21:00, Podium & Filmtheater Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

De Haagse formatie Splendid staat op vrijdag 2 oktober in de popzaal van Gigant, in het kader van de nieuwe plaat The Good Life. In het voorprogramma staat Son Mieux. De deuren van de popzaal gaan op 2 oktober om 20:30 open en het concert start om 21:00. Tickets kosten €14,00 en €12,00 voor Vrienden van Gigant, en zijn nog te koop via www.gigant.nl en aan de deur.

De muziek van Splendid klinkt als zonneschijn uit je speakers! De Haagse band maakt vrolijke popmuziek met invloeden uit de reggae en hiphopscene. Live is het een knallende ervaring die altijd smaakt naar meer. De single ‘Again’ is het bekendste nummer. Splendid trok in de jaren erna volle zalen met de plaat ‘Sun Beats Down’. Ook nieuwe plaat ‘The Good Life’ zorgde afgelopen zomer weer voor een knallend festivalseizoen, en nu zijn de clubs aan de beurt! Trek je slippers aan!

Voorprogramma: Son Mieux
Het is aan Son Mieux om het publiek op te warmen voorafgaand aan Splendid. Son Mieux is Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Nu is hij volwassen en klaar om de wereld een kijkje te geven in die van hem. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden op een bont palet aan instrumenten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?