SPMA Leerlingenconcert Gebouw Irene

23 maart 2018, om 19:00, Gebouw Irene (achter de Grote Kerk), Loolaan 16, Apeldoorn

Door Agenda

Vrijdagavond 23 maart vindt weer het jaarlijkse leerlingenconcert van de SPMA plaats in Gebouw Irene (achter de Grote Kerk).

Er is een heel divers programma door leerlingen op viool, saxofoon en piano, zowel solo als in samenspel. De speelgroep o.l.v. Baukje van Schie zal ook optreden. Dit is een groep beginnende strijkers, met ook 1 pianist. De speelgroep is een opstapje naar de Jeugdorkesten in Apeldoorn.

Verder zullen er leerlingen optreden van Henk Menkveld (saxofoon), Marieke de Vos (viool), Marleen Bulder en Karin Volmer (piano) met werken van o.a. Bach, Chopin, maar ook van Disney!

Dit is ook een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de verschillende docenten van de SPMA.

De avond begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur) en de toegang is gratis. U bent van harte welkom!

SPMA staat voor Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn; dit zijn allemaal bevoegde docenten (in bezit van conservatoriumdiploma).

Op 14 april as. komt er een groot muziekfeest tgv het 25-jarig jubileum met workshops, open podia en een auteurslezing door Prof. Scherder. Geschikt voor alle leeftijden!

Voor meer informatie of wil je op de hoogte gehouden van de activiteiten, zie de website www.spm-a.nl of volg ons op https://www.facebook.com/spma.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?