Sponsorloper Hans Trapman loopt weer Nijmeegse Vierdaagse voor Geefeenkoe.nl

19 juli 2016 - 22 juli 2016, Stichting Geefeenkoe.nl, Het Meinen 3, Vragender

Door Agenda

Van 19 tot 22 juli wordt in Nijmegen weer de Vierdaagse gehouden. Voor de 100ste keer. En ik loop mee. Voor de 13e keer. Als sponsorloper doe ik dat voor de 3e keer. En u kunt mij steunen door via mij een goed doel te sponsoren.

Het goede doel dat u dan sponsort ziet u op de site www.geefeenkoe.nl. Ik zit daar in het bestuur als penningmeester. We steunen gezinnen met een gehandicapt kind in Kyrgyzstan (Kirgizië). Vrouwen die in dat land een gehandicapt kind krijgen hebben het erg moeilijk. Veel mensen daar vinden dat die vrouwen niet deugen. Anders zouden ze niet zo’n kind hebben gehad. Op de locale veemarkt wordt voor zo’n gezin dan een koe gekocht. Een garantie voor een betere toekomst. U leest er alles over op de site. Het project ie kleinschalig, transparant, er zijn géén strijkstokken. Mede door dit project ben ik in 2015 door Omroep Max uitgeroepen tot één van de tien meest inspirerende ouderen van Nederland.

Met de aanschaf van een koe is € 750 gemoeid. Alle tot nu toe aangeschafte koeien ziet u op de site als u “Alle Koeien” aanklikt. Met foto van de koe en het gezin.
In 2014 liep ik koe Nijmegen 1 ( nummer 366) bij elkaar en in 2015 koe Nijmegen 2 (nummer 425)
Op de site staan op dit moment 463 koeien. Dat lijkt héél wat en dat ís het ook natuurlijk. Maar de problemen zijn groot. Dus zijn er nog véél koeien nodig.

Nu ga ik dus voor koe Nijmegen 3. Ondanks mijn vastgezette rechter enkel, de nieuwe knie en de pen in mijn heup. Dat lukte de vorige keren en gaat nu natuurlijk ook weer lukken.

Ik ben blij met elke Euro die wordt gestort. Vele kleintjes en zo. En sponsoren gaat eenvoudig. U gaat naar www.devierdaagsesponsorloop.nl, bij “Zoeken Deelnemer” vult u Hans Trapman in. U komt dan op mijn persoonlijke pagina. Als u daarna “Steun mij” aanklikt wijst de weg zich vanzelf.

Een bijdrage storten op de rekening van stichting kan natuurlijk ook. IBAN NL84TRIO 0786851759 van de Triodosbank t.n.v. Geefeenkoe.nl te Apeldoorn. Als u even aangeeft “Sponsorloop” dan stort ik het bedrag door naar de sponsorrekening.

Er zijn contacten met dagblad “De Stentor” en Radio Apeldoorn over extra publiciteit. Maar met dit bericht kunt u nu al aan de slag. Maakt u die 100ste Vierdaagse voor mij nóg feestelijker?

Als u hierover met mij in contact wilt komen dan kan dat natuurlijk via:

hans@geefeenkoe.nl, tel. 055 3558061, tel. 06 1360 4594

Met sportieve wandelaarsgroet,

Apeldoorn, juni 2016

Hans Trapman

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?