Sportief wijnproeven

27 augustus 2015, van 19:30 tot 22:00, Salon 1813 (Deventerstraat 13)

Door Vintake

Kom sportief wijnproeven!

Op donderdag 27 augustus


Topatleet Gert-Jan Wassink van Runningmovements organiseert samen met Vintake de eerste clinic ter wereld die een combinatie maakt tussen TOPSPORT en WIJN!

Het zal een avondvullend programma worden, gepresenteerd door gepassioneerde vakidioten die jou graag meenemen in hun wereld.

Je wordt donderdag 27 augustus ontvangen bij de leukste brasserie van Apeldoorn, Salon 1813 (Deventerstraat 13) met een kop koffie of thee. Topatleet Gert-Jan Wassink verteld over zijn trainingen als topatleet en blessurepreventie tijdens het hardlopen. Daarna zal je onder de enthousiaste leiding van Gert-Jan gaan trainen en adviezen en handvatten krijgen om zelf te kunnen toepassen. Vervolgens keren we samen terug bij Salon 1813. Daar zullen de Sommeliers van Vintake alles vertellen over hun zoektocht naar de lekkerste en gezonde wijnen.

We gaan onder andere een aantal wijnen van het huis Domaine de Castelnau met elkaar proeven. Uiteraard zijn de geproefde wijnen direct na te bestellen voor een sportieve prijs. De kosten voor deze avond bedragen slechts €7,50 per persoon, dus mis deze kans niet en geef je op via info@runningmovements.nl of via info@vintake.nl.

NB: Vergeet niet om sportieve kleding mee te nemen!

Het programma is als volgt:
19.30 uur | Ontvangst met koffie en thee.
19.45 uur | Korte presentatie over verstandig trainen door topatleet Gert-Jan Wassink.
20.15 uur | Hardloopclinic technisch beter lopen!
21.15 uur | Wijn proeven met Vintake.

Kom je ook?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?