Sportieve opening Apeldoorn Beach

21 april 2013, van 10:00 tot 21:20, Beachvelden bij Omnisport

Door Redactie

Zondag 21 april is de kick off van het nieuwe beachseizoen in Apeldoorn. Met een sportief gevuld programma zet Apeldoorn Beach voor iedereen haar deuren open om de beachsport uit te proberen en te ontdekken wat deze nieuwe vereniging allemaal te bieden heeft.

Met clinics voor kids van 6 t/m 11 jaar en de wat oudere jeugd door Michiel van Dorsten, een seniorentoernooi en een gezellige barbecue met live muziek van de band Bl!ep,

10.00 – 11.00 uur Kids Play voor kids van 6 t/m 11 jaar | Clinic met Michiel van Dorsten Kids Play

Apeldoorn Beach wil zoveel mogelijk kinderen de kans geven kennis te maken met Beachvolleybal. Speciaal voor de allerjongste sporters is daarom Kids Play ontwikkeld. Bij Kids Play trainen de kinderen volgens het KBSS systeem, en maken zo op een speelse wijze kennis met beachvolleybal. Aanmelden van tevoren is niet nodig. Je kunt altijd meedoen.

11.30 – 13.00 uur Beachclinic voor de jeugd van 12 tot 18 jaar met Michiel van Dorsten

Met plezier samen sporten in het zand, en ontdekken dat beachvolleybal een ontzettend uitdagende sport is. Dat is wat tijdens deze clinic voorop staat. Aanmelden van tevoren is niet nodig. Je kunt altijd meedoen.

14.00 – 18.00 uur 1e seniorentoernooi bij Apeldoorn Beach

Als we dan toch beginnen, dan maar meteen goed! Dus op de openingsdag een seniorentoernooi bij Apeldoorn Beach. Voor meer info, of meteen een team aanmelden mail je naar jeroen@apeldoornbeach.nl

Deelname aan de clinics en het toernooi is GRATIS.

De dag wordt afgesloten met een barbecue. Meld je aan via info@apeldoornbeach.nl

Bij 20 aanmeldingen gaat de bbq door.
www.apeldoornbeach.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?