Springtime

7 april 2013, van 12:00 tot 17:00, Oranjepark

Door Redactie

Spring-time 6 en 7 april 2013:

Aanvang : 12:00 uur
Einde      : 17:00 uur

De muziek in de muziektent speelt langer door.

Adres: Regentesselaan/kerklaan

Binnenkort volgt het totale programma

In dit prachtige park naast het centrum van Apeldoorn wordt op 6 en 7 april 2013 een nieuw lentefeest gehouden. De naam van het nieuwe evenement is Spring-time.  Spring-time  is een lentefeest waar de vrolijkheid van af gaat spatten . Spring-time betekent voorjaar.

Op spring-time is er ruimte voor muziek, theater, kunst, demonstraties en natuurlijk een gezellige braderie/markt. Het Park wordt zo aangekleed dat het één gezellig geheel om de vijver wordt. Bij de muziektent treden bands op die vooral vrolijke muziek laten horen zoals, pop, soul en salsa. Verder wordt er in het park een theatertent neergezet waar diverse optredens zullen plaatsvinden. Op weer een andere plek in het park wordt een ruimte ingericht waar demonstraties worden gehouden. Op zaterdag zullen de politiehonden een spectaculaire demonstratie verzorgen en op de zondag zullen honden laten zien hoe je frisbee speelt. Ook zullen verenigingen zich van hun beste kant laten zien.   Naast dit alles is er ook ruimte voor de kunst en cultuurliefhebbers. Op een centrale plek in het prachtige park zullen (amateur)kunstenaars hun werken laten zien.

Uiteraard vergeten we ook de ouders met kinderen niet en komt er een kinderplein met diverse attracties zoals een draaimolen, bungee springen, schminkstand, pannenkoekenhuis en nog veel meer. Het park wordt verder ingericht met een gezellige braderie waar het heerlijk struinen is naar koopjes en hebbe-dingetjes.  Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten en kunt u heerlijk eten en drinken op verschillende plekken in het park. Kortom een evenement waar je geweest moet zijn en waar voor iedereen wel wat te beleven is.

Avondconcert met Jan Vayne:                                      

Zaterdagavond 6 april 2013 Jan Vayne in Concert

Jan Vayne geeft een soort huiskamerconcert. De piano en Jan Vayne komen in het midden van de theatertent te staan. Daaromheen komen stoelen en staanplaatsen. Kortom een uniek en intiem concert met Jan Vayne. Jan Vayne speelt ook een paar verzoekenummers.

Voorverkoop
Zitplaats: € 13,50, staanplaats € 8,50

Kaarten te bestellen via mail: kaarten@4seasonsevents.nl of via telefoon op : 055-780755 of 06-42533043

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?