Sprookjesfestival in CODA

24 juni 2017, van 10:00 tot 16:00, CODA Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Er was eens… Ga mee in de wereld van sprookjes en CODA Paper Art. In CODA beleef je zaterdag 24 juni een sprookjesachtige dag! Met tal van activiteiten die allemaal iets met sprookjes te maken hebben.

Er is 24 juni van alles te doen: kinderen kunnen een eigen sprookjeskostuum in virtual reality ontwerpen, een fantasiewereld op een landkaart creëren en ze kunnen papieren sprookjesmaskers maken. Maar er is meer! Zo leren kinderen toveren met papier, helpen ze Sprietsels Improvisatietheater met een prachtig nieuw sprookje en leren ze hoe een spannende quest game maken.

Sprookjesverhalen
Bedreven verhalenvertellers lezen voor uit bekende sprookjes en eigen werk. De verhalenvertellers van het Apeldoorns Vertelgenootschap nemen kinderen mee op reis door een wereld vol spannende verhalen. De Turkse schrijfster Sebnem Congar lees haar zelfgeschreven sprookje ‘Kakao’ voor en CODA verteller Marion Wieringa leest sprookjes voor uit het boek ‘De sprookjesverteller’ van Thé Tjong-Khing.

Meer informatie
Meer weten over de verschillende activiteiten, de tijden en waar je je van tevoren voor moet aanmelden? Kijk dan op www.coda-apeldoorn.nl/sprookjesfestival voor het volledige programmaoverzicht van het Sprookjesfestival. De toegang tot deze dag is gratis.

Lid van CODA?
Ben je lid van CODA? Vergeet dan niet je CODA pas mee te nemen zodat je gratis toegang hebt tot CODA Museum, waar momenteel CODA Paper Art, Annelies Planteijdt: Mooie Stad en Auke de Vries: Ruimtelijke fantasie te zien zijn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?