Stadsoase meets Sunday Assembly

31 juli 2016, van 12:00 tot 22:00, Toegang vrij

Door Agenda

Het programma van zondag 31 juli: 

Muziek: Ivan & The Parazol
Ivan & The Parazol is een Hongaarse rockband die met opwindende gitaarrock het rock ‘n’ roll vuur levend houdt. De vijfkoppige band met hun charismatische frontman beloven rauwe melodische liedjes met catchy gitaarriffs en groovy beats. De band debuteerde in 2012 met het album ‘Mama Don’t Your Recognize, Ivan & The Parazol?’ en in 2014 bracht Ivan & The Parazol het tweede album ‘Mode Bizarre’ uit. Ivan & The Parazol treedt tussen 17:00 en 18:00 op. 

Bring-your-own BBQ
Neem je eigen vlees, vis of vegetarische hap mee, Gigant zorgt voor de bbq’s en sauzen. Vlees vergeten? Geen probleem! Bij de bar koop je een bbq-pakketje. 

Sunday Assembly met Duo Snor
Ben je op zoek naar inspiratie, verbondenheid, nieuwe geluiden en ontmoeting? Kom dan tussen 12:00 en 13:30 naar de Sunday Assembly om het leven met elkaar te beschouwen. Sunday Assembly is een seculiere, maandelijkse bijeenkomst waarin mens en natuur centraal staan  en waar het leven wordt gevierd. Met muziek van Duo Snor.

Markant: Maak van oud speelgoed iets nieuws
Van uit elkaar geschroefd oud speelgoed en allerlei onderdelen zoals lampjes en motortjes kun je zelf een windmolentje of een vuurtorentje bouwen! Of natuurlijk iets anders, misschien kun je zelf wel iets bedenken! Vanaf 15:00. 

CODA presenteert Zomertuin
In deze beeldentuin presenteert CODA verschillende kunstwerken op het terrein van de StadsOase. Fleuve-ode aan de vrouw, een prachtige vrouwelijk naakt in brons van beeldend kunstenaar Maïté Duval, is het hoogtepunt van de Zomertuin.

Kunst kijken vanuit je strandstoel
Het Museum voor Kunst in de Openbare Ruimte laat je vanuit je strandstoel de beelden van CODA ontdekken.

 StadsOase meets ArteZ
Op het hele StadsOase terrein presenteren ArteZ-studenten Raenaert Vosveld, Gerben Brandsma, Amber Stam, Imke van Halen, Lyke Mulder, Wim Wouter en Aninka Sempel hun werk.

Picknicken met Stadsakkers
Vers van de akker, recht in je knapzak! Smul van een picknick met o.a. producten van Stadsakkers.

Cyanotype: fototechniek uit 1840
Het Atelier voor Architectuur & Fotografie geeft verschillende demonstraties cyanotype afdrukken (blauwdruk) maken. Daarnaast kun je je eigen foto laten afdrukken als cyanotype en zijn er verschillende cyanotypes verkrijgbaar op papier, hout en textiel.

Virtual reality
Bouw je eigen virtual reality bril en beleef de wereld in VR!

Cocktail- en speciaalbierbar
Je kunt bij de normale bar natuurlijk terecht voor een koud pilsje, kopje koffie of een glaasje fris, maar daarnaast is er ook nog de cocktail- en speciaalbierbar! Kom langs en kies tussen de verschillende bijzondere bieren en zomerse cocktails.

Het programma van de StadsOase zal elke week variëren door aanvullende input uit de stad. Wil jij ook een bijdrage leveren tijdens StadsOase? Wil je optreden? Zeefdruk t-shirts verkopen, films laten zien, een moestuin aanleggen, appeltaarten bakken, een tafelvoetbaltoernooi organiseren, een feestje op de trap, schommelen, etc., etc.? Laat het Gigant weten! Neem voor ideeën wat betreft programma contact op via stadsoase@gigant.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?