Stadswandelingen in Apeldoorn

1 juli 2012 - 16 september 2012, van 14:00 tot 14:00, Vóór het Oude Raadhuis op het Raadhuisplein

Door Redactie

Evenals vorig jaar verzorgt het AGC elke zondagmiddag in juli, augustus en september (t/m de 16e)een stadswandeling door het centrum van Apeldoorn en de Parken. Deze boeiende wandelingen duren ongeveer 1,5 uur en beginnen om 14.00 uur voor de blauwe stoep van het oude Raadhuis op het Raadhuisplein.

Van te voren aanmelden is niet nodig.

De kosten zijn € 4,- per persoon. Kinderen van 4 t/m 11 jaar €2,-. Komt u met een groep groter dan 8 personen is aanmelden gewenst zodat er een extra gids voor u aanwezig is.

We laten u kennismaken met de geschiedenis en de architectuur van Apeldoorn. Aan de hand van de gebouwen nemen we u mee naar de 19e eeuw, een belangrijke ontwikkelingsperiode van Apeldoorn. Onze gids vertelt u veel wetenswaardigheden over de bewoning en het bestuur en het dagelijkse leven in Apeldoorn in die tijd. Natuurlijk wordt de relatie met het huis van Oranje niet vergeten.

Uit de vele positieve reacties van het vorige jaar bleek wel, dat er nog veel te ontdekken valt. Deze wandeling is niet alleen voor de bezoeker van Apeldoorn interessant maar ook voor geboren en getogen Apeldoorners!

Voor meer informatie kijkt u op onze website www.apeldoornsgidsencollectief.nl
Telefoon: 06-3938 0517

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?