Start beginnerscursus hardlopen

9 maart 2015 - 16 mei 2015, om 18:45, AV'34 atletiekbaan in het Orderbos Apeldoorn

Door Agenda

AV'34

Hardlopers binnen 9 weken klaar voor ‘k LEEF! Run

Dit jaar geen mogelijkheid voor de Alpe d’HuZes? Geen nood want op zaterdag 16 mei 2015 is de ‘k LEEF! Run Paleis Het Loo!

Om iedereen de kans te geven 5 kilometer hard te lopen start op maandag 9 maart AV’34 een beginnerscursus. Met deze sponsorloop draag je bij aan een betere gezondheid voor mensen met kanker en voor jezelf.

Loopervaring is niet nodig. De trainers van AV’34 garanderen dat iedereen na 9 weken de finish van dit unieke loopevenement in het Paleispark Het Loo glorieus gaat halen. De trainers hebben al heel wat groepen klaargestoomd, recent nog voor de 8 kilometer van de Midwintermarathon. Er wordt een rustige opbouw geboden van 2 trainingen per week op de atletiekbaan in het Orderbos. Iedere maandag- en woensdag-/vrijdagavond krijgen de deelnemers van 19.00 uur tot 20.15 uur  loopscholing, conditietraining, rekoefeningen en looptechnieken. Na de kerntraining volgt een cooling down. Alleen op 9 maart start de training op 18.45 uur.  Er is een extra mogelijkheid om op zaterdagochtend om 9.00 uur te trainen. De cursus wordt afgesloten met deelname aan de ‘K LEEF! Run op zaterdag 16 mei 2015.

De kosten van de cursus bedraagt € 40,– en dat is inclusief inschrijfkosten ’K leefrun Paleis het Loo.

Voor alle informatie over de beginnerscursus: www.AV34.nl.
Op de website www.stichtingkleef.nl is alles te vinden over de ‘k LEEF run Paleis het Loo.

Vragen over trainingen:  beek0290@wxs.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?