Start cursus/gratis proefles Salsa dansen in artcafé Samsam

15 oktober 2013 - 16 oktober 2013, van 19:30 tot 01:30, Artcafé Samsam

Door Redactie

Op dinsdag 15 oktober start een nieuwe cursus Salsa dansen voor beginners in Artcafé Samsam, aanvang 19:30 uur. De eerste les is tevens nog een laatste mogelijkheid om een gratis proefles te volgen en aansluitend in te schrijven.

Iedereen, jong of oud en met of zonder (dans)partner is van harte welkom. Vooraf aanmelden voor de proefles is niet nodig. Aansluitend aan de proefles is er nog een laatste gelegenheid om met € 10,- korting in te schrijven voor de cursus. Je betaalt dan slechts € 96,- voor de gehele cursus van twaalf lessen van een uur (studenten: € 80,-). De vaste lesavond is dinsdag (19:30u.).

De cursus wordt gegeven door salsa dansschool Esta Manera. Naast Salsa komen in de cursus ook andere Zuid-Amerikaanse dansen aan bod, zoals Merengue en Bachata Meer informatie is te vinden op www.estamanera.nl.

Lezersactie: Heerlijke HighTea met gratis prosecco en glaasjes

Bestel nu voor maar € 39,50 via Apeldoorn Direct

Bestel snel deze High Tea en voor je het weet staat deze goed gevulde etagère van HighTea Apeldoorn bij jou op tafel, inclusief sfeervolle aankleding om jullie high tea helemaal af te maken.

Bestel nu

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?